Urheilu
Pesä-Kiiilat otti varman voiton Huimasta

Pesä-Kiiilat otti varman voiton Huimasta

Pesä-Kiilat-Oulainen 2-0 (3-1, 6-5)
Pesä-Kiilojen naisten suomensarjajoukkue otti täydet kolme sarjapistettä paikallisottelussa Oulaisten Huimaa vastaan. Avausjaksolla Pesä-Kiilat oli sisäpelissä Huimaa tehokkaampi ja toisessa vuorossa joukkue siirtyi 2-0 johtoon ja lisäsi sitä seuraavassa vuorossa juoksulla. Huima sai neljännessä vuorossa ainoan kavennuksen ja Pesä-Kiilojen ulkokenttä kesti lisäjuoksujen synnyn.
Toisalla jaksolla Pesä-Kiilat oli päätösvuoroon asti täysin hallitseva joukkue johtaen peli 6-1. Huiman tullessa tasoittavalle alkoi ulkopelissä tulla virheitä ja Huima nousi niitä hyväksikäyttäen nousta jo juoksun päähän, mutta nämä 6-5 numerot kestivät pelin loppuun.
Pesä-Kiiloista palkittiin 2-palkinnolla jälleen varman ulkopelin pelannut 2-polttaja Selina Saarenpää ja 1-palkinnolla jokeri Petra Laakkonen. Tuuli Pekkarinen oli tehokkain mailan varressa lyöden kuusi HP-K:n juoksuista. Pesä-Kiilat kohtaa kotonaan lauantaina Vähäkyrön ja sunnutaina joukkue matkustaa Lapuan Virkiän vieraaksi.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...