Urheilu

HP-K kaatoi Huiman

Oulainen -Pesä-Kiilat 0-1s (1-1, 4-4, 2-3)
Haapajärven Pesä-Kiilojen naisten suomensarjajoukkue nousi voittoon supervuoron jälkeen kohdatessaan paikallispelissä Oulaisissa Huiman joukkueen.
Avausjaksolla ei juoksuilla juhlittu, sillä molemmat joukkueet saivat aikaiseksi vain yhden juoksun.
Pesä-Kiiloille juoksun löi Anna-Greetta Hietala.
Toisella jaksolla Pesä-Kiilat hankkiutui heti avausvuorossa 0-2 johtoon, mutta Oulainen pystyi vielä nousemaan 3-2 johtoon. Pesä-Kiilat vastasi jälleen Mervi Oravakankaan ja Tuuli Pekkarisen kotiutuksella ja HP-K nousi 3-4 johtoon, mutta Huiman onnistui päättää tämäkin tiukka jakso tasanumeroihin. Ottelun voittajaa jouduttiin hakemaan supervuorosta, jossa HP-K avasi tehokkaasti, sillä Tuuli Pekkarinen, Anna-Greetta Hietala ja Mervi Oravakangas onnstuivat lyömään juoksun ja nyt Huima ei onnistunut kuin kahdesti kaventamaan tilannetta, joka tiesi Pesä-Kiiloille kahta sarjapistettä ja Huimalle jäi vain yksi piste. Huima voitti ottelun kolmostilanteet 21-15.
Pesä-Kiiloista palkittiin 1-palkinnolla 3-polttaja Mervi Oravakangas, joka löi ja toi kaksi joukkueen juoksuista. 2-palkinnon sai jokeri Tuuli Pekkarinen 3/0. Lauantaina Pesä-Kiilojen joukkue matkustaa Vähäkyrön Viestin vieraaksi.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...