Uutiset

Junaonnettomuudessa loukkaantunut menehtyi

 

Maanantai-iltana Oksavalla tasoristeyksessä tavarajunan eteen ajaneen traktorin 16-vuotias paikkakuntalainen kuljettaja menehtyi keskiviikkona törmäyksessä saamiinsa vammoihin.

Poliisi on tutkinut alustavasti asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena, koska traktorin kuljettaja jätti väistämättä junaa. Junan kuljettajan havaintojen mukaan traktori oli pysähtynyt vartioimattomaan tasoristeykseen, missä pakollinen pysähtyminen-liikennemerkki, mutta oli kuitenkin lähtenyt liikkeelle sillä seuraamuksella. Junan oikea etukulma törmäsi traktorin oikeaan takarenkaaseen ja traktori lensi penkalle vaurioituen pahasti.

Jokilaaksojen liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutkii laajemmin onnettomuuden syitä.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...