Uutiset

Kuljettaja kuoli henkilöauton ja rekan nokkakolarissa

Haapajärvinen 35-vuotias mies kuoli henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä Valtatie 27:llä Haapajärven Oksavalla perjantaina. Nokkakolari tapahtui Autirorannalla puoli yhdentoista maissa aamupäivällä. Henkilöauto vaurioitui kolarissa erittäin pahasti. Liikenne kolaripaikalla oli kokonaan poikki noin puolen tunnin ajan, ja iltapäivällä saatiin toinen kaista käyttöön. Poliisi tutkii kolarin syytä.

(Päivitetty 17.7. klo 10.12.)

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

”Alleille” kyytiä hymyssäsuin

"Alleille" kyytiä hymyssäsuin


"Alleille" kyytiä hymyssäsuin

Uima-aitaan matalassa päässä taiteilee 35 vesijumppaajan porukka yhdellä jalalla. - Toinen käsi on koko ajan tukena. Toinen jalka nousee eteen ja käsi menee taakse. Tämä on nyt vähän sellainen ristisanatehtävä, opastaa Anna-Maija Niskakoski nauraen. Katson edessä olevasta mallia ja...


Saunanlauteet kärähtivät


Saunanlauteet kärähtivät

Saunan lauteet hiiltyivät kiukaan kuumuuden vuoksi omakotitalossa Martinmäentien varrella keskiviikkona. Talon väki sai sammutettua lauteet suihkulla ennen palokunnan tuloa. Pelastuslaitos tuuletti savut ja tarkasti saunatilat. Pelastuslaitoksen arvion mukaan suojaetäisyys kiukaasta palavaan...

Ladut hyvässä kunnossa, ulkojäillekin pääsee

Ladut hyvässä kunnossa, ulkojäillekin pääsee


Ladut hyvässä kunnossa, ulkojäillekin pääsee

Kalsea tuuli puhaltaa tiistaipäivänä parkkipaikalle ja pakkastakin mittarissa on kahdeksan piirun verran. Se ei pelota Markku Siipolaa, joka lähtee päivän "työmaalle" Sauvin ladulle. - Tammikuun alusta lähtien olen käynyt hiihtämässä joka päivä 15 kilometriä. Otan tämän työnä. Kun lenkki on...