Uutiset

Kuljettaja kuoli henkilöauton ja rekan nokkakolarissa

Haapajärvinen 35-vuotias mies kuoli henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä Valtatie 27:llä Haapajärven Oksavalla perjantaina. Nokkakolari tapahtui Autirorannalla puoli yhdentoista maissa aamupäivällä. Henkilöauto vaurioitui kolarissa erittäin pahasti. Liikenne kolaripaikalla oli kokonaan poikki noin puolen tunnin ajan, ja iltapäivällä saatiin toinen kaista käyttöön. Poliisi tutkii kolarin syytä.

(Päivitetty 17.7. klo 10.12.)

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tyhjän sylin muistelupaikka

Tyhjän sylin muistelupaikka


Tyhjän sylin muistelupaikka

Kirkkovaltuutetut Katja Koistila ja Eila Ranua kyykistyvät ihailemaan pientä kullanväristä enkeliä, joka istuu mustan kiven reunalla. Se symboloi kaikkia niitä vauvoja, jotka eivät saaneet syntyä tähän maailmaan tai jotka olivat liian heikkoja elämään. Haapajärven seurakunta on järjestänyt...

Valmetit rivissä Haapajärven ammattiopistolla

Valmetit rivissä Haapajärven ammattiopistolla


Valmetit rivissä Haapajärven ammattiopistolla

Erkkiläntiellä Haapajärven ammattiopiston pihalla seisoo perjantaina 15.9. kolmisenkymmentä eri aikakauden Valmetia ja Valtraa. Sateiseksi kääntynyt keli ei kiinnostuneita haitannut, vaan yleisöä riitti niin vanhoja traktoreita katsastamaan kuin kyntönäytöksiä seuraamaan. Äitinsä Iida...

Juha-Matti suuntasi Legendsin MM-kisoihin

Juha-Matti suuntasi Legendsin MM-kisoihin


Juha-Matti suuntasi Legendsin MM-kisoihin

Ensimmäistä kauttaan Legends-kilpasarjassa ajava reisjärvinen Juha-Matti Saaranen suuntasi eilen kohti Kurikassa, nykyisessä Jurvan kylässä sijaitsevaa Botniaringiä. – Botniaring on Suomen pisin ja nopeavauhtisin moottorirata. Alkava viikonloppu on historiallinen Suomen rata-autoilun...