Uutiset

Kuljettaja kuoli henkilöauton ja rekan nokkakolarissa

Haapajärvinen 35-vuotias mies kuoli henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä Valtatie 27:llä Haapajärven Oksavalla perjantaina. Nokkakolari tapahtui Autirorannalla puoli yhdentoista maissa aamupäivällä. Henkilöauto vaurioitui kolarissa erittäin pahasti. Liikenne kolaripaikalla oli kokonaan poikki noin puolen tunnin ajan, ja iltapäivällä saatiin toinen kaista käyttöön. Poliisi tutkii kolarin syytä.

(Päivitetty 17.7. klo 10.12.)

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Elias Kahila saa sellon svengaamaan

Elias Kahila saa sellon svengaamaan


Elias Kahila saa sellon svengaamaan

Elias Kahila seisoo Haapajärven kulttuurisalin lavalla. Värikkäiden kohdevalojen keskellä mies näppäilee selloaan kuin kitaraa, saaden aikaan eloisia rytmejä. Kaikki miehessä: punaiset revityt farkut, mustat kiiltonahkakengät ja pilottilasit, uhkuvat rock ’n’ rollia. Vaikka sello luokitellaan...


Nahkanen ehdolla Itämeren komission puheenjohtajaksi


Nahkanen ehdolla Itämeren komission puheenjohtajaksi

Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus esittää haapajärvistä Jari Nahkasta CPMR:n Itämeren komission puheenjohtajaksi kaudelle 2018–2020. Pohjois-Pohjanmaan liitto on Euroopan perifeeristen merellisten alueiden liiton jäsen. Järjestön ylintä päätösvaltaa käyttää CPMR:n hallitus (CPMR...


Männistökoti Esperin tiloihin


Männistökoti Esperin tiloihin

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on vastannut Haapajärvellä kehitysvammaisten asumispalvelusta Männistönkadulla sijaitsevassa autetun asumisen yksikössä. Nyt solmitun liiketoimintakaupan myötä kodin 10 asukasta muuttavat uuteen, Haapajärvelle vastavalmistuneeseen Esperi Koti Männistöön...