Uutiset

Kuljettaja kuoli henkilöauton ja rekan nokkakolarissa

Haapajärvinen 35-vuotias mies kuoli henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä Valtatie 27:llä Haapajärven Oksavalla perjantaina. Nokkakolari tapahtui Autirorannalla puoli yhdentoista maissa aamupäivällä. Henkilöauto vaurioitui kolarissa erittäin pahasti. Liikenne kolaripaikalla oli kokonaan poikki noin puolen tunnin ajan, ja iltapäivällä saatiin toinen kaista käyttöön. Poliisi tutkii kolarin syytä.

(Päivitetty 17.7. klo 10.12.)

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Sakkoa ja ajokieltoja ylinopeuksista Haapajärvellä ja Reisjärvellä


Sakkoa ja ajokieltoja ylinopeuksista Haapajärvellä ja Reisjärvellä

Poliisi otti Haapajärven ja Reisjärven kulmilla lauantai-iltana 22.7. kolme nuorta kuljettajaa kiinni isoista ylinopeuksista. Haapajärvellä Reisjärventiellä napattiin 100 km/h nopeusrajoitusalueella reisjärvinen nuori mies, joka ajeli tutkaan 150 km/h vauhtia. Kuljettaja sai sakon...

Pakarisen 100 vuotta 100 kuvaa esillä Sinebrychoffin taidemuseossa

Pakarisen 100 vuotta 100 kuvaa esillä Sinebrychoffin taidemuseossa


Pakarisen 100 vuotta 100 kuvaa esillä Sinebrychoffin taidemuseossa

Haapajärveltä lähtöisin oleva valokuvataiteilija ja videokuvaaja Hannu Pakarinen matkusti halki Suomen tallentaen muotokuvia henkilöistä, jotka ovat syntyneet vuosina 1917-2017. Näyttely on esillä 3.9.2017 saakka Sinebrychoffin taidemuseon Punaisessa kellarissa. Muotokuvista on...

Pyöräillen luontoon ja historiaan

Pyöräillen luontoon ja historiaan


Pyöräillen luontoon ja historiaan

Joka vuonna kotiseutuviikon perjantai-iltana retkeilijät pääsevät tutustumaan erilaisiin luontokohteisiin. Tänä vuonna kotiseutuyhdistys Haapajärvi-Seuran ympäristötoimikunta järjesti pyöräretken. Retkien kohteet vaihtuvat joka kerta, sillä toimikunta haluaa tarjota osallistujille erilaisia...