Urheilu
Pattijoki vei pisteen HP-K:lta

Pattijoki vei pisteen HP-K:lta

Pesä-Kiilat-Pattijoki 2-1 (2-1, 2-5, 2-0)
Haapajärven Pesä-Kiilojen ja Pattijoen Urheilijoiden naisten pesäpallon suomisarjan länsilohkon joukkueet kävivät tasaisen kamppailun sarjapisteistä keskiviikkona Ronkaalassa.
Voitto Pesä-Kiiloille ratkesi vasta supervuoron jälkeen.
Avausjaksolla ei juoksuilla juhlittu, sillä Pesä-Kiilat ratkaisi jakson 2-1 voittojuoksun viimeisessä vuorossa, kun jokeri Tuuli Pekkarinen onnistui kotiuttaa Pattijoen takakentän virheen avustaessa Petra Laakkonen, joka juoksu jaksovoittoon tarvittavan juoksun.
Toisella jaksolla Pattijoki sai sisäpeliinsä otetta ja Pesä-Kiilojen sisäpeli ei ottanut sujuakseen ja Pattijoki nousi 2-5 jaksovoittoon.
Voittoa lähdettiin hakemaan supervuorosta, jossa Pattijoki ensin rakenteli kolmostilanteen, mutta kotiutusyritys torjuttiin. Pesä-Kiilojen Essi Kalajanniska ratkaisi ottelun voiton kotiuttamalla Anna-Greetta Hietalan ja Mervi Oravakankaan.
Pesä-Kiiloista palkittiin 1-palkinnolla sieppari Aino Pollari, joka pelasi varman yleispelin. Lukkari Anna-Greetta Hietala pokkasi kakkospalkinnon.
Pesä-Kiilat matkustaa sunnuntaina Ylihärmän Pesis-Junkkareiden vieraaksi ja tästä pelistä olisi kauden kolmas täysi pistepotti otettavissa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...