Urheilu
Pesä-Kiiloille vihdoin täydet sarjapisteet

Pesä-Kiiloille vihdoin täydet sarjapisteet

Pesä-Kiilat-Ura 2  2-0 (13-5, 7-5)
Haapajärven Pesä-Kiilat kohtasi Ronkaalassa miesten pesäpallon suomensarjan länsilohkon ottelussa sarjan jumbojoukkueen Kannuksen Uran kakkosjoukkueen ja sai kauden ensimmäisen odotetun kolmen pisteen voiton.
Pesä-Kiilojen ottelun avausvuoro oli todella tehokas, sillä joukkue pystyi hyvillä lyönneillä tekemään kuusi juoksua ja koko jakso meni joukkueen selvässä hallinnassa, eikä Ura pystynyt
vastaamaan, sillä Pesä-Kiilojen ulkopelinkin sujui pitävästi.
Helpon avausjakson jälkeen Pesä-Kiilojen luultiin helposti ottamaan ottelun voitto, mutta Kannus
pelasi yritteliäästi ja onnistui johtaa ottelua vielä 4-5, kun Pesä-Kiilat tuli viimeisen kerran tasoittavalle. Iiro Flinkin ja Aleksi Miettusen kunnari ja lyöty juoksu pelastivat Pesä-Kiilat supervuorolta ja joukkue pääsi tuulettamaan kolmen pisteen voittoa.
Pesä-Kiilojen 1-palkinnon sai joukkueen kärki Veli-Matti Kivilahti, joka löi juoksun ja toi niitä peräti neljä, sekä kärkilyönnit sujuivat 100 % tehoin. 2-palkinnon sai lukkari Aleksi Miettunen, joka löi kunnarin ja kaksi tavallista juoksua.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...