Uutiset

Auto jokeen Reisjärvellä

Poliisi ja pelastuslaitos saivat keskiviikkoiltana ilmoituksen jokeen suistuneesta henkilöautosta Reisjärven Räisälänmäellä.

Pelastuslaitos sai joessa katollaan olleen auton suhteellisen nopeasti ylös joesta ja auto todettiin tyhjäksi henkilöistä. Samalla sukeltajat alkoivat etsiä mahdollisia autossa olleita uhreja joesta.

Kohta paikalle oli tullut kaksi alaikäistä poikaa jotka kertoivat olleensa autossa ulosajo hetkellä. Poikien kunto tarkastettiin ja heidän todettiin olevan kunnossa.

Pojat kertoivat pelastautuneensa jokeen suistuneesta autosta rikki menneen tuulilasin kautta ja olivat sen jälkeen lähteneet toisen kotiin vaihtamaan kuivaa vaatetta ylle. Nähtyään paikalle saapuneet hälytysajoneuvot, pojat tulivat selvittämään tapausta, vaikkakin heillä oli ollut kertomansa mukaan tarkoitus ilmoittaa tapahtumasta itse joka tapauksessa. Paikalla selvisi, että auto oli otettu luvatta käyttöön.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena,kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ajoneuvorikkomuksena ja moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...