Uutiset
”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

Perussuomalaiset ovat pistäneet parastaan, sillä kansanedustaja Arja Juvonen on saapunut torille jututtamaan ihmisiä. Kahvijonoa kertyy jo ennen puoltapäivää, osa ihmisistä seuraa tilannetta kauempaa, mutta osa tulee innokkaasti jututtamaan kansanedustajaa. Ihailijat ottavat kuvia ja toteavat tyytyväisenä, että vihdoin ja viimein Juvonen on saapunut Haapajärvellekin.
– Levitin ilmoitustauluille Juvosen kuvia ja tiedotteita tästä tapahtumasta, ja yön aikana kuvat olivat kadonneet tauluilta. Hän on siis hyvin pidetty kansanedustaja, Pyhäjärven perussuomalainen Markku Kämäräinen tuumaa.

Kämäräinen on torilla turvallisuustehtävissä, ja juuri turvallisuusjuttuihin hän haluaisi kuulla kommenttia Juvoselta. Eilen Mikkelistä matkanneella kansanedustajalla onkin paljon sanottavaa haapajärviläisille.
– Täällä asukkaat saavat olla ylpeitä upeasta pienestä kaupungistaan. Heräsin tänä aamuna Hotelli Haapajärvessä ihanaan hiljaisuuteen luonnon ja rauhallisuuden ympäröimänä, Juvonen sanoo.
Hänen mukaansa toisista huolehtiminen näkyy Haapajärvellä, ja se onkin erittäin tärkeä arvo, mikä ei kaupunkielämässä välttämättä tule ilmi. Siksi tärkeää olisikin, että maaseutu säilyisi Suomessa työpaikkojen ja koulutuksen pysyessä lähellä, ja soten tuodessa turvaa myös Haapajärven tasolle.
– Kun lähden kierrokselle, opin joka kerta uutta ja saan näkemyksen siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua, rajana on vain Suomi.

Kuva: Arja Juvonen tapasi torilla monia innokkaita ihailijoitaan. Oikealla Juvosen ystävä ja myös perussuomalainen, Seppo Kallunki, joka auttoi tapahtuman järjestelyissä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

”Alleille” kyytiä hymyssäsuin

"Alleille" kyytiä hymyssäsuin


"Alleille" kyytiä hymyssäsuin

Uima-aitaan matalassa päässä taiteilee 35 vesijumppaajan porukka yhdellä jalalla. - Toinen käsi on koko ajan tukena. Toinen jalka nousee eteen ja käsi menee taakse. Tämä on nyt vähän sellainen ristisanatehtävä, opastaa Anna-Maija Niskakoski nauraen. Katson edessä olevasta mallia ja...


Saunanlauteet kärähtivät


Saunanlauteet kärähtivät

Saunan lauteet hiiltyivät kiukaan kuumuuden vuoksi omakotitalossa Martinmäentien varrella keskiviikkona. Talon väki sai sammutettua lauteet suihkulla ennen palokunnan tuloa. Pelastuslaitos tuuletti savut ja tarkasti saunatilat. Pelastuslaitoksen arvion mukaan suojaetäisyys kiukaasta palavaan...

Ladut hyvässä kunnossa, ulkojäillekin pääsee

Ladut hyvässä kunnossa, ulkojäillekin pääsee


Ladut hyvässä kunnossa, ulkojäillekin pääsee

Kalsea tuuli puhaltaa tiistaipäivänä parkkipaikalle ja pakkastakin mittarissa on kahdeksan piirun verran. Se ei pelota Markku Siipolaa, joka lähtee päivän "työmaalle" Sauvin ladulle. - Tammikuun alusta lähtien olen käynyt hiihtämässä joka päivä 15 kilometriä. Otan tämän työnä. Kun lenkki on...