Uutiset
”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

Perussuomalaiset ovat pistäneet parastaan, sillä kansanedustaja Arja Juvonen on saapunut torille jututtamaan ihmisiä. Kahvijonoa kertyy jo ennen puoltapäivää, osa ihmisistä seuraa tilannetta kauempaa, mutta osa tulee innokkaasti jututtamaan kansanedustajaa. Ihailijat ottavat kuvia ja toteavat tyytyväisenä, että vihdoin ja viimein Juvonen on saapunut Haapajärvellekin.
– Levitin ilmoitustauluille Juvosen kuvia ja tiedotteita tästä tapahtumasta, ja yön aikana kuvat olivat kadonneet tauluilta. Hän on siis hyvin pidetty kansanedustaja, Pyhäjärven perussuomalainen Markku Kämäräinen tuumaa.

Kämäräinen on torilla turvallisuustehtävissä, ja juuri turvallisuusjuttuihin hän haluaisi kuulla kommenttia Juvoselta. Eilen Mikkelistä matkanneella kansanedustajalla onkin paljon sanottavaa haapajärviläisille.
– Täällä asukkaat saavat olla ylpeitä upeasta pienestä kaupungistaan. Heräsin tänä aamuna Hotelli Haapajärvessä ihanaan hiljaisuuteen luonnon ja rauhallisuuden ympäröimänä, Juvonen sanoo.
Hänen mukaansa toisista huolehtiminen näkyy Haapajärvellä, ja se onkin erittäin tärkeä arvo, mikä ei kaupunkielämässä välttämättä tule ilmi. Siksi tärkeää olisikin, että maaseutu säilyisi Suomessa työpaikkojen ja koulutuksen pysyessä lähellä, ja soten tuodessa turvaa myös Haapajärven tasolle.
– Kun lähden kierrokselle, opin joka kerta uutta ja saan näkemyksen siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua, rajana on vain Suomi.

Kuva: Arja Juvonen tapasi torilla monia innokkaita ihailijoitaan. Oikealla Juvosen ystävä ja myös perussuomalainen, Seppo Kallunki, joka auttoi tapahtuman järjestelyissä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Haapajärvi-Seuran tunnustus Kennelseuralle

Haapajärvi-Seuran tunnustus Kennelseuralle


Haapajärvi-Seuran tunnustus Kennelseuralle

Haapajärven 50-vuotias Kennelseura sai Haapajärvi-Seuran vuoden 2017 tunnustuksen. Kennelseura puolesta tunnustuksen ottavat vastaan puheenjohtaja Liisa Leppänen ja hallituksen jäsen Erja Rintala. Haapajärvi-Seuran puheenjohtajan Veijo Tikanmäki totesi Kennelseuran toiminnan aktiivisuuden...

Marttiska toi joulumielen

Marttiska toi joulumielen


Marttiska toi joulumielen

Jos jostakin saa joulumielen, niin joululauluista. Tämän todisti taas Haapajärven oma duo Marttiska, joka tarjoili yleisölle kaikista kauneimmat joululaulut, niin vanhat kuin uudet. Sunnuntai-iltana kirkko oli lähes täynnä väkeä herkistymässä joulun odotukseen. Harva kuunteli kuivin silmin...


Reisjärven yrittäjäpalkinnot Hetkelle ja Liikaselle


Reisjärven yrittäjäpalkinnot Hetkelle ja Liikaselle

Reisjärven Yrittäjät ry. jakaa vuosittain sekä Vuoden Yrittäjä- palkinnon että Betoni-Yrittäjä-palkinnon. Vuoden Yrittäjä 2017 on Hius- ja Kauneuspalvelu Hetki Anne Paavola, Eveliina Niinikoski, Erja Pesola ja Heli Hollanti ovat palvelualttiita ja aina valmiina osallistumaan kaikkiin yhteisiin...