Uutiset
”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

Perussuomalaiset ovat pistäneet parastaan, sillä kansanedustaja Arja Juvonen on saapunut torille jututtamaan ihmisiä. Kahvijonoa kertyy jo ennen puoltapäivää, osa ihmisistä seuraa tilannetta kauempaa, mutta osa tulee innokkaasti jututtamaan kansanedustajaa. Ihailijat ottavat kuvia ja toteavat tyytyväisenä, että vihdoin ja viimein Juvonen on saapunut Haapajärvellekin.
– Levitin ilmoitustauluille Juvosen kuvia ja tiedotteita tästä tapahtumasta, ja yön aikana kuvat olivat kadonneet tauluilta. Hän on siis hyvin pidetty kansanedustaja, Pyhäjärven perussuomalainen Markku Kämäräinen tuumaa.

Kämäräinen on torilla turvallisuustehtävissä, ja juuri turvallisuusjuttuihin hän haluaisi kuulla kommenttia Juvoselta. Eilen Mikkelistä matkanneella kansanedustajalla onkin paljon sanottavaa haapajärviläisille.
– Täällä asukkaat saavat olla ylpeitä upeasta pienestä kaupungistaan. Heräsin tänä aamuna Hotelli Haapajärvessä ihanaan hiljaisuuteen luonnon ja rauhallisuuden ympäröimänä, Juvonen sanoo.
Hänen mukaansa toisista huolehtiminen näkyy Haapajärvellä, ja se onkin erittäin tärkeä arvo, mikä ei kaupunkielämässä välttämättä tule ilmi. Siksi tärkeää olisikin, että maaseutu säilyisi Suomessa työpaikkojen ja koulutuksen pysyessä lähellä, ja soten tuodessa turvaa myös Haapajärven tasolle.
– Kun lähden kierrokselle, opin joka kerta uutta ja saan näkemyksen siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua, rajana on vain Suomi.

Kuva: Arja Juvonen tapasi torilla monia innokkaita ihailijoitaan. Oikealla Juvosen ystävä ja myös perussuomalainen, Seppo Kallunki, joka auttoi tapahtuman järjestelyissä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Kauppiaaksi kotikaupunkiin

Kauppiaaksi kotikaupunkiin


Kauppiaaksi kotikaupunkiin

Jo Oulun ylipistossa kauppatieteitä opiskellessa Samuli Aholaa kiinnosti yrittäminen ja kauppiaan ura. Yliopistolla vierailleelta Keskon edustajalta hän kyseli kauppiaaksi ryhtymisestä ja sai neuvon hakeutua vähäksi aikaa kauppaan töihin ja kuulostella miltä se tuntuu. Viola Kantola opiskeli...

Anne ja Antti vaihtavat vapaalle

Anne ja Antti vaihtavat vapaalle


Anne ja Antti vaihtavat vapaalle

Ennen eläkkeelle jäämistä pidetään yleensä lomat pois alta. Kauppias Antti Joensuu laskee, että hänen täytyisi lomailla reilut neljä vuotta ennen kuin aloittaa eläkepäivät. - Jos lomaa on pitänyt pari viikkoa vuodessa, on aika paljon rästissä, Antti virnistää. Olipa sitten lomaa tai...

Markkinoilta ei osaa olla poiskaan

Markkinoilta ei osaa olla poiskaan


Markkinoilta ei osaa olla poiskaan

Ylivieskalaiset Eija ja Jorma Hihnala ovat pariskunta, jonka melko varmasti tapaa markkinoilla, olivatpa ne missä päin Suomea tahansa. Heillä on myös pitkä kauppiasura taustalla. - Pidimme Ylivieskassa 40 vuotta Muoti-Aitta -nimistä liikettä. Kesäisin me kiersimme maata markkinoilla...