Uutiset
”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

Perussuomalaiset ovat pistäneet parastaan, sillä kansanedustaja Arja Juvonen on saapunut torille jututtamaan ihmisiä. Kahvijonoa kertyy jo ennen puoltapäivää, osa ihmisistä seuraa tilannetta kauempaa, mutta osa tulee innokkaasti jututtamaan kansanedustajaa. Ihailijat ottavat kuvia ja toteavat tyytyväisenä, että vihdoin ja viimein Juvonen on saapunut Haapajärvellekin.
– Levitin ilmoitustauluille Juvosen kuvia ja tiedotteita tästä tapahtumasta, ja yön aikana kuvat olivat kadonneet tauluilta. Hän on siis hyvin pidetty kansanedustaja, Pyhäjärven perussuomalainen Markku Kämäräinen tuumaa.

Kämäräinen on torilla turvallisuustehtävissä, ja juuri turvallisuusjuttuihin hän haluaisi kuulla kommenttia Juvoselta. Eilen Mikkelistä matkanneella kansanedustajalla onkin paljon sanottavaa haapajärviläisille.
– Täällä asukkaat saavat olla ylpeitä upeasta pienestä kaupungistaan. Heräsin tänä aamuna Hotelli Haapajärvessä ihanaan hiljaisuuteen luonnon ja rauhallisuuden ympäröimänä, Juvonen sanoo.
Hänen mukaansa toisista huolehtiminen näkyy Haapajärvellä, ja se onkin erittäin tärkeä arvo, mikä ei kaupunkielämässä välttämättä tule ilmi. Siksi tärkeää olisikin, että maaseutu säilyisi Suomessa työpaikkojen ja koulutuksen pysyessä lähellä, ja soten tuodessa turvaa myös Haapajärven tasolle.
– Kun lähden kierrokselle, opin joka kerta uutta ja saan näkemyksen siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua, rajana on vain Suomi.

Kuva: Arja Juvonen tapasi torilla monia innokkaita ihailijoitaan. Oikealla Juvosen ystävä ja myös perussuomalainen, Seppo Kallunki, joka auttoi tapahtuman järjestelyissä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Valtioneuvosto estää Pyhäjärven irtautumisen sote-kuntayhtymästä


Valtioneuvosto estää Pyhäjärven irtautumisen sote-kuntayhtymästä

Pyhäjärven kaupunki ja Kaavin kunta haluavat irtautua tämänhetkisistä sote-palvelujen yhteistoiminta-alueistaan. Valtioneuvosto kuitenkin velvoittaa ne jatkamaan. Laki velvoittaa pienet kunnat järjestämään sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhdessä siten, että väestöpohja on vähintään...

Tilastoanalyysejä tietokoneella ja seikkailuja sademetsissä

Tilastoanalyysejä tietokoneella ja seikkailuja sademetsissä


Tilastoanalyysejä tietokoneella ja seikkailuja sademetsissä

En olisi koskaan lukion bilsan tunneilla istuessani uskonut, että minä tulen joskus tuottamaan sitä tietoa, mikä päätyy oppikirjoihin, Emma-Liina Marjakangas ihmettelee. Biologia kylläkin kiinnosti Marjakangasta niin paljon, että Haapajärvellä viettämänsä lapsuuden jälkeen hän pakkasi...

Maraton on juoksemisen arvoinen matka

Maraton on juoksemisen arvoinen matka


Maraton on juoksemisen arvoinen matka

Lauantaina kuumuus osasi väistyä syrjään, kun Kuusaalla vietettiin perinteistä maraton-päivää jo 24. kertaa. Jo parikymmentä vuotta pikkuhiljaa rakennettu Eurolan pihapiiri alkaa olla valmis kävijöiden käyttöön, sillä viime vuosien aikana pihalle on noussut laavu, palju, saunat ja senttiläksi...