Uutiset
”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

Perussuomalaiset ovat pistäneet parastaan, sillä kansanedustaja Arja Juvonen on saapunut torille jututtamaan ihmisiä. Kahvijonoa kertyy jo ennen puoltapäivää, osa ihmisistä seuraa tilannetta kauempaa, mutta osa tulee innokkaasti jututtamaan kansanedustajaa. Ihailijat ottavat kuvia ja toteavat tyytyväisenä, että vihdoin ja viimein Juvonen on saapunut Haapajärvellekin.
– Levitin ilmoitustauluille Juvosen kuvia ja tiedotteita tästä tapahtumasta, ja yön aikana kuvat olivat kadonneet tauluilta. Hän on siis hyvin pidetty kansanedustaja, Pyhäjärven perussuomalainen Markku Kämäräinen tuumaa.

Kämäräinen on torilla turvallisuustehtävissä, ja juuri turvallisuusjuttuihin hän haluaisi kuulla kommenttia Juvoselta. Eilen Mikkelistä matkanneella kansanedustajalla onkin paljon sanottavaa haapajärviläisille.
– Täällä asukkaat saavat olla ylpeitä upeasta pienestä kaupungistaan. Heräsin tänä aamuna Hotelli Haapajärvessä ihanaan hiljaisuuteen luonnon ja rauhallisuuden ympäröimänä, Juvonen sanoo.
Hänen mukaansa toisista huolehtiminen näkyy Haapajärvellä, ja se onkin erittäin tärkeä arvo, mikä ei kaupunkielämässä välttämättä tule ilmi. Siksi tärkeää olisikin, että maaseutu säilyisi Suomessa työpaikkojen ja koulutuksen pysyessä lähellä, ja soten tuodessa turvaa myös Haapajärven tasolle.
– Kun lähden kierrokselle, opin joka kerta uutta ja saan näkemyksen siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua, rajana on vain Suomi.

Kuva: Arja Juvonen tapasi torilla monia innokkaita ihailijoitaan. Oikealla Juvosen ystävä ja myös perussuomalainen, Seppo Kallunki, joka auttoi tapahtuman järjestelyissä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Ikkunoita Satulaaksoon

Ikkunoita Satulaaksoon


Ikkunoita Satulaaksoon

Valtakunnallista Varhaiskasvatuspäivää vietetään tänään torstaina. Koko viikko on samalla Varhaiskasvatus tutuksi -teemaviikko kuntapäättäjille. Teemaviikon tavoitteena on tuoda kuntavaltuutetut varhaiskasvatuksen toimipisteisiin tapaamaan henkilökuntaa ja lapsia sekä vaikkapa lukemaan oman...

Yo-kirjoitukset kohti täyttä digiaikaa

Yo-kirjoitukset kohti täyttä digiaikaa


Yo-kirjoitukset kohti täyttä digiaikaa

Maanantaina lukion kansankynttiläsalissa kirjoitettiin äidinkielen koe vielä perinteisesti käsin. Keskiviikkona reaalin kokeissa 49 abista 32 osallistui sähköiseen ylioppilaskokeeseen. - Vain kemian kokeeseen osallistuvat tekivät kokeen paperilla, rehtori Merja Eilola laskee. Digitaaliseen...


Reisjärvi rakentaa uuden alakoulun


Reisjärvi rakentaa uuden alakoulun

Reisjärven kunnanhallitus päätti tiistaina esittää kunnanvaltuustolle kokonaan uuden alakoulun rakentamista Niemenkartanon koulun yhteyteen. Koulu tulee korvaamaan Leppälahden ja Kalajan alakoulut. Mikäli valtuusto hyväksyy rakennushankkeen, lähtee kunta välittömästi kokoamaan...