Uutiset
”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

”Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua”

Perussuomalaiset ovat pistäneet parastaan, sillä kansanedustaja Arja Juvonen on saapunut torille jututtamaan ihmisiä. Kahvijonoa kertyy jo ennen puoltapäivää, osa ihmisistä seuraa tilannetta kauempaa, mutta osa tulee innokkaasti jututtamaan kansanedustajaa. Ihailijat ottavat kuvia ja toteavat tyytyväisenä, että vihdoin ja viimein Juvonen on saapunut Haapajärvellekin.
– Levitin ilmoitustauluille Juvosen kuvia ja tiedotteita tästä tapahtumasta, ja yön aikana kuvat olivat kadonneet tauluilta. Hän on siis hyvin pidetty kansanedustaja, Pyhäjärven perussuomalainen Markku Kämäräinen tuumaa.

Kämäräinen on torilla turvallisuustehtävissä, ja juuri turvallisuusjuttuihin hän haluaisi kuulla kommenttia Juvoselta. Eilen Mikkelistä matkanneella kansanedustajalla onkin paljon sanottavaa haapajärviläisille.
– Täällä asukkaat saavat olla ylpeitä upeasta pienestä kaupungistaan. Heräsin tänä aamuna Hotelli Haapajärvessä ihanaan hiljaisuuteen luonnon ja rauhallisuuden ympäröimänä, Juvonen sanoo.
Hänen mukaansa toisista huolehtiminen näkyy Haapajärvellä, ja se onkin erittäin tärkeä arvo, mikä ei kaupunkielämässä välttämättä tule ilmi. Siksi tärkeää olisikin, että maaseutu säilyisi Suomessa työpaikkojen ja koulutuksen pysyessä lähellä, ja soten tuodessa turvaa myös Haapajärven tasolle.
– Kun lähden kierrokselle, opin joka kerta uutta ja saan näkemyksen siitä, mitä Suomessa tapahtuu. Kansanedustaja ei saa unohtaa maaseutua, rajana on vain Suomi.

Kuva: Arja Juvonen tapasi torilla monia innokkaita ihailijoitaan. Oikealla Juvosen ystävä ja myös perussuomalainen, Seppo Kallunki, joka auttoi tapahtuman järjestelyissä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Melodista lähiruokaa kesämaisemassa

Melodista lähiruokaa kesämaisemassa


Melodista lähiruokaa kesämaisemassa

Mikäs sen ihanampi kesäidylli kuin levitetty piknikviltti jokirantamaisemassa elävän musiikin soidessa taustalla. Lauantaina haavekuvasta tuli totta, kun Kontrojen suvun omistuksessa olevalle tontille, Väärinjoen möksälle, oli toivotettu tervetulleeksi koko kansa. Joen virratessa takana...

Tuunattuja kaaroja ja menevää musiikkia

Tuunattuja kaaroja ja menevää musiikkia


Tuunattuja kaaroja ja menevää musiikkia

Juuri pestyjä ja vahattuja autoja, rentoa kesäfiilistelyä ystävien kanssa ja koko Ronkaalan alueella pauhaavaa basson jytinää - siitä on jokavuotinen Hpj Cruising tehty. Tänä vuonna esittelyrivit täyttyivät kirkkaan oransseista, keltaisista ja punaisista menopeleistä, mutta oli silmäniloa...

Eukko olalle ja huumorimielellä maaliin

Eukko olalle ja huumorimielellä maaliin


Eukko olalle ja huumorimielellä maaliin

Monille nimi rosvo Ronkainen ei sano mitään, mutta kyseessä on mies, joka vuosisatoja sitten kyllästyi asumaan kotonaan huomattuaan naineensa oikean pirttihirmun. Ronkainen kantoi eukkonsa metsään, muutti piilopirttiin asumaan ja eksyi myöhemmin rosvoporukoihin. Taru on vanha, mutta toimii...