Uutiset
Lahjana laulaminen

Lahjana laulaminen

Monille meistä yleisön eteen meneminen, esiintyminen tai laulaminen on täysi mahdottomuus. Jännitys voi olla niin suurta, että vaikka tietää tilanteen olevan pian ohi, ei lavalle silti pysty kapuamaan. Janita Ruhalalle ihmisten eteen meneminen on jännittävä kokemus, mutta se on sen arvoista.

– Vaikka olen puhelias ja ulospäinsuuntautunut, ovat yleisön edessä laulaminen ja kilpailuihin osallistuminen silti omat tilanteensa. On kuitenkin mukava mennä kokeilemaan omaa rohkeuttaan ja voittamaan itsensä.

Ruhala ihmettelee vielä jälkeen päinkin, miten hän uskalsi kuusivuotiaana esiintyä ensimmäisen kerran. Kyseessä olivat serkun häät, joissa hän esitti Päivän säde ja menninkäinen -kappaleen yhdessä serkun pojan kanssa. Pienestä asti alkanut lauluharrastus jatkui, kun ikää tuli lisää, ja niin tuli lisää myös esiintymismahdollisuuksia hautajaisissa, häissä ja monissa muissa juhlissa. Ruhala on lisäksi osallistunut moniin karaokekilpailuihin, mutta vain ex tempore -mielessä.

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...