Uutiset
Shaali satavuotiaalle

Shaali satavuotiaalle

Reisjärvistä 100-vuotiasta Edvin Ilolaa muistettiin sunnuntaina Reisjärven seurakuntatalolla järjestetyillä syntymäpäiväjuhlilla. Shaalin päivänsankarille luovuttivat Sotainvalidien Veljesliiton Keski-Pohjanmaan piirin ja paikallisosaston edustajat Esko Hirviniemi, Marja-Liisa Kattilakoski, Maija Paassila, Heikki Kankaanpää sekä Raija ja Pentti Lähetkangas. Lahjapöydällä oli esillä myös presidentti Sauli Niinistön ja rova Jenni Haukion onnittelukirje.

Teksti ja kuva: Tapio Romppainen

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...