Uutiset
Joni Törmälä eSports MM-kisoihin Abu Dhabiin

Joni Törmälä eSports MM-kisoihin Abu Dhabiin

2009 vuoden loppupuoli toi muutoksia Joni Törmälän elämään, sillä silloin hän näki ensimmäistä kertaa virtuaaliajamista television kautta, ja kiinnostui lajista heti. Törmälä ei ollut aikaisemmin kuullutkaan elektronisista urheilulajeista, mutta televisiossa käyty kisa vaikutti mahtavalta.
– Hankin ratin, polkimet ja tietokoneen ja aloin harjoitella kotona. Esports-lajeista kilpa-ajaminen tuntui kiinnostavimmalta ja huomasinkin, että olin siinä parempi kuin muissa, Törmälä sanoo.

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...