Urheilu
Pesä-Kiilojen pesiskausi päätökseen

Pesä-Kiilojen pesiskausi päätökseen

Haapajärven Pesä-Kiilojen kauden päätöstilaisuus Stollessa keräsi suuren joukon pesäpalloilijoita.
Junioripäällikkö Petri Huhtala kertoi menneen kauden toiminnasta ja tulevasta kesästä jossa Haapajärvellä järjestetään Naperoleiri (F-G ikäiset) 24.-28.7., joka jälleen vaatii paljon talkoolaisia, jotta leiri saadaan edellisten Haapajärvellä pidettyjen leirien tapaan kokemuksella hyvin järjestettyä.
Pesä-Kiilojen mennyt kausi varsinkin junioripuolella meni hyvin ja harrastajien määrä oli suuri. Keski-Pohjanmaan Pesiksen sarjoissa E-tytöt nappasivat kultaa ja E-pojat hopeaa, sekä D-tytöt myös hopeaa.
Miesten ja naisten kausi Pesä-Kiilojen ei mennyt aivan odotetusti, sillä miesten nuori suomensarjanjoukkue sijoittui länsilohkon viimeiseksi ja putosi maakuntasarjaan. Naiset sijoittuvat suomensarjan länsilohkossa seitsemänneksi ja B-tytöt lähtivät tavoittelemaan runkosarjasta ylemmän loppusarjan paikkaa, mutta sijoitus viides tiesi alempaan loppu–sarjaan joutumista, jossa sijoitus oli viides.
Tilaisuudessa palkittiin vuoden parhaat: Tuomarina palkittiin Jari Saaranen, nuorisotuomarina Salla-Sofia Sorola, taustahenkilönä Lari Flink, naispelaajana Anna-Greetta Hietala, miespelaajana Kai Pätsi.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...