Uutiset

Sarjarattijuoppo kiinni Haapajärvellä

Poliisille tuli ilmoitus tarkkaavaiselta ohikulkijalta tiistaina iltapäivällä Ouluntiellä Haapajärvellä seilaavasti liikkuvasta pakettiautosta. Ajoneuvo pysäytettiin Someronmäen kohdilla, jolloin selvisi, että ajoneuvoa kuljetti paikallinen keski-ikäinen mies, joka puhalsi alcometriin reilusti yli kahden promillen. Mies vietiin tarkkuusalkometriin, joka vahvisti tuloksen kahden promillen pintaan.
Miehellä ei ole myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta, joten tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Ongelmat asiassa ovat syvemmällä kuin poliisin käsissä, sillä kyseessä oli peräti neljäs kerta tämän vuoden maaliskuun jälkeen, kun miestä epäillään törkeistä rattijuopumuksista . Ajelut ovat tapahtuneet eri paikkakunnilla.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...