Urheilu

Seppälä toinen näyttökisassa

Vuokatissa järjestyissä ampumahiihdon tarkkailukisassa Haapajärven Kiilojen Tero Seppälä sijoittui kisan kakkoseksi. Kisan voitti Olli Hiidensalo, joka oli kisan nopien hiihtäjä ja neljältä ampumapaikalta kertyi vain yksi ohilaukaus. Tero Seppälä oli toiseksi nopein hiihtoajallaan, mutta ampui viisi ohilaukausta.

1) Olli Hiidensalo 35.52 (1)  2) Tero Seppälä Kiiilat 37.57 (5).

Ampumahiihdon seuraava tarkkailukilpailu kansainvälisiä kisoja varten on Kontiolahdella käytävä kaksipäiväinen kansainvälinen GP.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...