Uutiset

ELY-keskus: ongelmia teiden kunnossapidossa Haapajärvellä

ELy-keskus tiedottaa, että Siikalatvan, Pyhännän, Kärsämäen, Pyhäjärven ja Haapajärven alueilla on ollut paikoin ongelmia tiestön kunnossapidossa (mm. valtatie 28). Tiestöä ei ole kaikin osin pystytty hoitamaan laatuvaatimusten mukaisesti kalustovajauksen vuoksi.

Urakoitsija on käynnistänyt kuluvalla viikolla toimenpiteet teiden kunnossapidon saamiseksi laatuvaatimusten mukaiselle tasolle.

ELY-keskus pahoittelee tilannetta ja tienkäyttäjille mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Tienkäyttäjiltä toivotaan varovaisuutta liikenteessä ja ymmärrystä tilannetta kohtaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...