Uutiset
Haapajärvi-Seuran tunnustus Kennelseuralle

Haapajärvi-Seuran tunnustus Kennelseuralle

Haapajärven 50-vuotias Kennelseura sai Haapajärvi-Seuran vuoden 2017 tunnustuksen. Kennelseura puolesta tunnustuksen ottavat vastaan puheenjohtaja Liisa Leppänen ja hallituksen jäsen Erja Rintala.

Haapajärvi-Seuran puheenjohtajan Veijo Tikanmäki totesi Kennelseuran toiminnan aktiivisuuden. Noin kahdensadan jäsenen seura on ollut monessa mukana vuoden aikana. Se on järjestänyt mm. kesäkuussa kaksi ryhmänäyttelyä Ronkaalassa. Siellä koiria oli mukana 750.

Kennelseuran puheenjohtaja Liisa Leppänen (keskellä) ja hallituksen jäsen Erja Rintala seuran perustajajäsen Kyösti Niinikosken seurassa.

Muina esimerkkeinä kuluvan vuoden tapahtumista Tikanmäki nosti esiin helmikuussa järjestetyn, noin 40 koiraa omistajineen vetäneen Match show’n Väliojan koululla ja osallistumisen Siiponkosken kyläkeskuksessa kesäkuun alussa järjestetty nuorten eräleiriin. Siellä seuralla oli erilaisia näytöksiä, joissa mukana oli noin 50 koiraa.

Myös koirien ja koiranomistajien kouluttaminen kuuluu Kennelseuran toimintaan. Vuoden aikana on järjestetty kaksi nuoret ja kurittomat -kurssia nuorille koirille. Lokakuussa puolestaan järjestettiin MEJÄ-alkeet eli metsästyskoirien jäljityskoulutuksen alkeet Kumisevan koululla.

Kennelseuran puheenjohtajan Liisa Leppäsen mukaan toiminta jatkuu aktiivisena myös tulevaisuudessa. Vuodelle 2018 ei ole saatu isompaa näyttelyä, mutta on vuodelle 2019 ollaan järjestämässä taas suurempi näyttely ja tuomareiden rekrytointi sitä varten on jo käynnissä.

Pääkuvan kuvateksti: Haapajärvi-Seuran tunnustuksen ottivat vastaan Kennelseuran puolesta Erja Rintala ja Liisa Leppänen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...