Uutiset

Jokilaaksojen poliisilla vilkas joulu – Haapajärvellä liukasteltiin ajokieltoon

Keli oli joulun aikana haastava liukkauden ja lumentulon vuoksi. Poliisin tietoon tuli kymmenkunta eriasteisia tieltä suistumista. Niistä selvittiin ilman loukkaantumisia ja pahempia ajoneuvovaurioita. Rattijuopoista tuli lukuisia ilmoituksia ja liikenteestä heitä pysäytettiin kolme kappaletta.

Poliisille tuli 24.12. klo kolme tieto Haapajärven keskustassa luistattelujälkien päässä penkassa olevasta takavetoisesta autosta. Vuonna -99 syntynyt paikallinen mieskuljettaja sakotettiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, syynä oli liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja vakava piittaamattomuus.

Poliisia tarvittiin joulun aikana myös koteihin rauhoittamaan riitoja sekä hiljentämään äänekästä juhlintaa – näitä tehtäviä poliisilla oli n. 20 kpl.

Päihtyneitä säilöttiin Raahen ja Ylivieskan poliisiasemille kahdeksan kappaletta. Heistä puolet haettiin koteihin tehtyjen käyntien yhteydessä. Vakavin tapaus oli reilu viisikymppinen rannikolla asuva mies, joka uhkasi kotiväkeä ja poliisiakin sanallisesti väkivallalla. Hänen aseensa otettiin varotoimenpiteenä poliisiasemalle ja ampuma-aseluvat otettiin hallinnollisten toimenpiteiden kohteeksi.

Poliisiin mukaan vähintään tuplamäärä päihtyneitä saateltiin joulun hengessä kotiin.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...