Uutiset
Jyrki Niinikoskesta YES Agentti

Jyrki Niinikoskesta YES Agentti

Pohjois-Pohjanmaan vuoden YES Agentti 2017 on Jyrki Niinikoski Haapajärveltä. YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustuksen on myöntänyt YES Pohjois-Pohjanmaa ja Valtakunnallinen YES ry.
– Jyrki Niinikoski on vastuullisten yritysjohtotehtävien rinnalla toiminut yrittäjyyskasvatuksen ja nuorten hyväksi oma-aloitteisesti ja ilman korvausta. Hänen asenteensa nuoriin on kannustava ja hän on aidosti kiinnostunut heidän asioistaan ja kuulumisistaan, kertoo YES Pohjois-Pohjanmaan aluepäällikkö Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutista.

Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutti kiittää Niinikoskea myös aktiivisesta verkostoyhteistyöstä ja toiminnasta mikroyrittäjyyden tutkimuksen ja yrittäjyyteen kannustavan koulutuksen kehittämisessä.
– Yrittäjien asiantuntemus on korvaamaton osa kehittämistyötä, jonka päämääränä on yrittävän kulttuurin rakentaminen Pohjois-Pohjanmaalle. Kokemusmentorit näyttävät suuntaa tutkimus-, kehitys ja koulutusorganisaatioiden tulevalle kehitykselle, kertoo Mikroyrittäjyyden tutkimusjohtaja Matti Muhos Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE:stä.

Valtakunnallinen YES ry ja YES-verkosto palkitsee vuosittain jokaiselta YES-alueelta toimijan, joka on työssään edistänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta. Tunnustus myönnetään henkilölle, tiimille tai organisaatiolle joka, uudistaa koulutusta ja kehittää yrittäjyyskasvatusta, osallistuu yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen, rakentaa koulu-yritysyhteistyötä, luo verkostoja ja toimii niissä aktiivisesti
sekä omaa myönteisen asenteen ja innostaa muita mukaan.

http://www.yesverkosto.fi/2017/12/14/katso-suomen-parhaat-yrittajyyskasvattajat-vuoden-yes-agentit-2017-palkittiin/

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...