Uutiset

Nimityksiä Suomenselän Osuuspankissa

Pankinjohtajiksi on nimitetty 1.1.2018 alkaen seuraavat henkilöt:

Iiris Puro, liiketoimintavastuualueena koko pankin myynnin ja sen johtamisen kehittäminen henkilöasiakkaiden rahoituksessa ja varallisuuden hoidossa sekä vakuutusmyynnissä ja digitalisaatiossa.

Päivi Ruotoistenmäki, pankin tulevaisuuden suunnittelu yhdessä muun johdon kanssa. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluvat pankin hallinto- ja lakiasiat, henkilöstöasiat sekä vastuu toimitila- ja sijoituskiinteistöistä. Päivi Ruotoistenmäki on myös nimetty toimitusjohtajan sijaiseksi.

Kari Savela, on lähiesimies yritysasiakasrahoituksessa toimiville asiakkuusjohtajille, -päälliköille ja yritysasiantuntijoille. Lisäksi yritysasiakkaiden ml. maa- ja metsätalouden rahoituksen, varallisuudenhoidon ja päivittäisasioinnin tuloksen varmistaminen ja osaamisen ylläpitäminen.

Pankinjohtajat Puro, Ruotoistenmäki ja Savela muodostavat pankin johtoryhmän yhdessä toimitusjohtaja Timo Suhosen kanssa.

Luottojohtajaksi on nimetty Anna-Leena Sihvonen. Anna-Leena Sihvosen tehtäviin kuuluvat vastuurajaesitykset, luottopäätökset ja toimiminen esittelijänä rahoitusjohdossa. Hän vastaa myös yritysrahoitusta tekevien toimihenkilöiden kouluttamisesta.

Myyntipäälliköksi on nimitetty Miia Kalliokoski. Hänen vastuualueena on varallisuudenhoito ja hän toimii lähiesimiehenä sijoituspalveluita tarjoaville toimihenkilöille.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...