Uutiset

Aurauskalusto on taas kunnossa

Joulun tienoilla autoilijat ihmettelivät kovasti, miksei näiden jokilaaksojen pääteitä aurattu toistuvista lumisateista huolimatta. Tienpidosta vastaava Ely-keskus ja urakoitsijat Destia ja YIT saivat asiasta kovaakin palautetta.
– Urakoitsijoille sattui harmillisia aura-autojen kalustorikkoja joulun alla. Aura-autojen sijasta kunnossapitoa yritettiin muulla kalustolla, mutta siinä ei täysin onnistuttu, kertoo tienpidon aluevastaava Jukka Vanhanen Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksesta.
-Lumisateita oli useita ja lumi oli märkää. Kun sitä ei päästy aikanaan auraamaan, ajo-olot heikkenivät. Nyt kalusto on kunnossa ja tienpito hoituu taas niin kuin pitääkin, kertoi Vanhanen tiistaina.
Kalustorikkoja esiintyi Siikalatvan, Pyhännän, Pyhäjärven, Kärsämäen ja Haapajärven pitäjissä. Siikalatvalla päivittäisen tinpidon hoitaa YIT, Haapajärven alueella Destia.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...