Urheilu
Haapajärvelle makea voitto maakuntaviesteissä

Haapajärvelle makea voitto maakuntaviesteissä

Haapajärvi otti toisen perättäisen voittonsa Keski-Pohjanmaan maakuntaviesteissä sunnuntaina Uusikaarlepyyssä. Näin Haapajärvi saa ensi vuonna Haapajärven Someronmäen hiihtokeskuksessa hiidettävissä maakuntaviesteissä rintaansa lähtönumeron 1.

Haapajärven joukkueessa onnistuivat kaikki, ja loistavia suorituksia nähtiin useita. Huikein oli ankkuriosuudelle lähteneen ampumahiihtäjä Tero Seppälän hiihto. Hän lähti minuutin takamatkalta, mutta toi viestin maalin lähes 40 sekunnin erolla. Voittajalla oli vara lopussa hieman höllätäkin.

Joukkueessa hiihtivät perinteisellä hiihtotavalla Risto Uusivirta, Tiia Olkkonen, Aleksi Salmela, Anssi Koirikivi, Jenniina Salmela, Jussi Raappana, Petteri Arovainio ja Tero Seppälä.

Toiseksi A-sarjasa sijoittui Kruunupyy, kolmanneksi Kalajoki, neljänneksi Veteli, viidenneksi Pyhäjärvi, kuudenneksi Uusikaarlepyy, seitsemänneksi Ylivieska. Nivala oli kahdestoista ja Reisjärvi 14:s. Alavieska nousi A-sarjaan.

B-sarjassa hiihtänyt Haapajärven II-joukkue oli sarjassaan neljäs ja III-joukkue 25:s. Kinnula/Reisjärvi oli B-sarjan 22.

Kirjoita kommentti