Uutiset
Huuhankallion I retkihiihto yllätti järjestäjät iloisesti

Huuhankallion I retkihiihto yllätti järjestäjät iloisesti

 

Reijo Latvala, Heli Hilliaho, Hanna Tölli ja Antti Vedenpää kertasivat tyytyväisinä päivän tapahtumia ja suunnittelivat tulevaa.

Haapajärvisen Reijo Latvalan yhteistyökumppaniensa kanssa Sievin Maasydänjärvelle organisoima Huuhankallion I retkihiihto houkutteli ulkoliikunnan ystäviä laajasti ympäristökuntien alueelta. Kauimmaiset vieraat ilmoittivat kotikunnakseen Sipoon ja ladun varrella sekä taukopaikalla näkyi myös paljon haapajärvisiäkin.
– Retkihiihtoladulle ilmoittautui yli 200 hiihtäjää. Tämän lisäksi tulivat vielä monet seurueet, jotka virkistäytyivät Maasydämen luisteluladulla, 20 ja 30 kilometrin reiteillä tai pienten lasten Muumiteemaisessa elämyskohteessa, Latvala kertoo.
Pakkas- ja vesisadepäivien jälkeen loistavassa säässä hiihdetty tapahtuma sai paljon kiitosta.
– Laskeskelimme että kaikki eri latureiteille lähteneet huomioiden päivän aikana kertyi yhteensä noin 3ı500 hiihtokilometriä. Erityisen iloisia olemme lasten ja nuorten määrästä. Pidämme viikolla yhteenvetopalaverin ja pyrimme siihen että saisimme tästä jokavuotisen tapahtuman, Reijo Latvala summaa iloisena.

Kuva:  Yksi Huuhankallion laavulla taukoa viettäneistä haapajärvisistä seurueista oli yläasteen TYHY-ryhmä. He toivoivat myös tapahtumasta jokavuotista.
– Rehtorimme Jari Nahkanen kannusti viettämään täällä työhyvinvointipäivän ja järjesti kaikille lähtijöille yhteiskyydin, Simo Huhta, Hanna Keski-Rauska, Raija Kivioja, Hannu Kivioja, Juha Keski-Rauska ja Riitta Mattila kertovat tyytyväisinä.

KUVAT JA TEKSTI: Tapio Romppainen

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...