Uutiset
Ratikalla Kärsämäeltä

Ratikalla Kärsämäeltä

Miltä tuntuisi ajella sporalla eli maalaisittain ratikalla Kärsämäki citystä kohti Haapajärveä? Aika metkaahan se olisi.
Sunnuntai-iltana monen autoilijan suu loksahti auki, kun raitiotievaunu seisoi keskellä liikenneympyrää Kajaanitiellä Kärsämäellä. Vaunua oltiin kuljettamassa Otanmäestä Helsinkiin, kun rekka ei taittunutkaan kiertoliittymästä suunnitelmien mukaisesti.
Vaunu ilmeisesti jatkoi ilman raiteita etelää kohti, kun sitä ei enää maanantaiaamuna risteyksessä näkynyt.

Kuva: Matti Hyvönen

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...