Uutiset

Haapajärven vetovoima näkyville

Haapajärven Yrittäjät ry. selvittää yhdessä kaupungin kanssa Haapajärven vetovoimatekijöitä. Tutkimuksen toteuttaa ammattikorkeakoulu Centrian opiskelija Mirkku Valkola tradenomiopintojen opinnäytetyönä.

– Tutkimus on jatkoa vuonna 2006 toteutetulle tutkimukselle, yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Tomi Vähäkangas kertoo.

Vuonna 2006 tehdystä tutkimuksessa kävi ilmi, että Haapajärveä pidettiin turvallisena ja edullisena asuinpaikkana, missä ympäristö on puhdasta ja kaunista. Myös palveluita pidettiin hyvinä.

Moitteita Haapajärvi sai puolestaan siitä, ettei se ollut kasvava, kehittyvä eikä aktiivinen kaupunki. Myös kaupungin yleisilme, tiestöt sekä kulttuuri- ja vapaa-ajan mahdollisuudet arvioitiin huonoiksi.

– Nyt toteutettavan tutkimuksen tavoitteena on selvittää, onko vetovoimatekijöissä tapahtunut muutosta edelliseen tutkimukseen verrattuna, Vähäkangas täydentää.

Tutkimuksen tulokset ovat luottamuksellisia eivätkä siihen osallistuneiden nimet tai vastaukset tule ulkopuolisten tietoon.

Haapajärven yrittäjät arpovat yhteistietonsa jättäneiden kesken 100 euron lahjakortin.

Tutkimukseen pääsee vastaamaan tämän linkin kautta 16.3. saakka.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...