Uutiset

Kylät mukaan iltatorille

Kyläyhdistykset ovat lähdössä järjestämään ensi kesän iltatoreja. Viime kesänä torstai-illan torit saatiin hyvään alkuun, ja nyt kuusi kyläyhdistystä on sitoutunut vastuuvuoroihin.
Ensimmäinen torstai-illan tori järjestetään 17.5. Vastuun on ottanut Parkkila. Viimeinen vuoro päättää kesäkauden 30.8. Vastuuvuoroja ovat ottaneet Parkkilan lisäksi Koposperä, Kuona-Välioja, Autioranta-Oksava, Kumiseva ja Kuusaa.
Vuoroja jaettiin kyläneuvoston kokouksessa, jossa torista ideoitiin ”kesäistä olohuonetta” asukkaille ja vierailijoille.
Kyläneuvostoa huoletti myös kyläteiden kunto. Erittäin huonoja kyläteitä ovat viime vuosina olleet Oksava-Ahola, Välioja-Kuona sekä Autioranta.
Kyläneuvosto päätti pyytää koolle palaverin, jossa kaupungin teknisen puolen kanssa laaditaan yhdessä vetoomus, joka käydään myös yhteistuumin luovuttamassa Ely-keskukselle.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...