Uutiset
Lainan päivän palkitut

Lainan päivän palkitut

Kun kunniakirja on ojennettu ja asiakkaat pääsevä kertomaan kokemuksiaan, Ulla Saaranen tiivistää kirjaston tärkeyden muutamalla sanalla.
– Ilman kirjastoa ei tulisi toimeen.
Vuoden lainaajan kunniakirja annettiin tänä vuonna yhdessä asioivalle ryhmälle, ST-Tuotteen päivätoiminnalle. Kirjastotoimenjohtaja Kirsi Nahkanen kiittelee, että ryhmä käyttää kirjastoa ahkerasti ja monipuolisesti.
– Kun tämä ryhmä tulee, se on kuin raikas tuulahdus, Kirsi kiteyttää.

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...