Uutiset
Pappilan ranta maisemoidaan

Pappilan ranta maisemoidaan

Laurikkalan pappilan ostanut Taisto Peltoniemi on käynnistänyt Kalajoen rannan maisemoinnin kiinteistön kohdalla. Siihen hänellä on Ely-keskuksen lupa.
– Entinen ranta oli sellainen rytöläjä, että eräs kaverini sanoi, ettei hän tule kahvillekaan, ennenkuin saan rannan siivottua, nauraa Taisto Peltoniemi.
Raivausta tekee Niskasen Maansiirto, jonka kaivinkoneella ruopataan kaislikkoinen rantamatala kuivalle maalle, jossa se tasotaan myöhemmin.
– Alueelle tulevat kauniit istutukset, tasainen nurmikko ja grillipaikka. Todennäköisesti annan niiden käyttöoikeuden rivitaloasukkaille, kunhan saan niitä rakennettua päärakennuksen viereen, kertoi Peltoniemi.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...