Urheilu

Seppälä onnistui viestissä

Suomen ampumahiihtonelikko Laura Toivanen, Kaisa Mäkäräinen, Tero Seppälä, Olli Hiidensalo sijoittui heinosti sekaviestin kuudenneksi.
Avausosuuden aloitti Mari Laukkasen korvannut Laura Toivanen hyvin käyttämällä yhden varapatruunan ja tuoden suomen 13.s ja ero kärkeen 1.02.
Kaisa Mäkäräinen nolla-ammunnalla ja hyvällä hiihdolla nosti suomen viidenneksi 59 sekuntia kärjestä.
Tero Seppälä kolmannella osuudella kovassa seurassa onnistui erinomaisesti ja joutuen käyttämään kaksi varapatruunaa, mutta toi joukkueen seitsemäntenä vaihtoon 1.15 kärkeä jäljessä.
Ankkuri Olli Hiidensalo ampui puhtaasti ja toi suomen maaliin kuudentena 1.03,9 sekuntia kärjestä.
Tero Seppälä totesi viestissä kilpailemisen olevan todella mukavaa, sillä taistelua tänään hyvissä olosuhteissa joutui tekemään loppuun asti. Kauden aikana suoritukset ovat parantuneet ja jännitystä ei ole niinkuin maailmancupin avauksessa.
Alamäissä Tero sanoi saaneensa aina eron pienemmäksi, mutta ylämäissä oli jo loppumatkasta väsymystä.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...