Uutiset
Henna Haarala bloggaa vertaistukea verkossa

Henna Haarala bloggaa vertaistukea verkossa

Nuori nainen kävelee pöytään Jyväskylän keskustan kahvilassa ja aloittaa innokkaan keskustelun opiskelijakaverinsa kanssa. Edessä on kupillinen lattea ja vieressä pöydällä pussi, jossa kulkevat mukana tärkeät käsityöt.
Keskustelijat kumartuvat toisiaan kohden kuullakseen paremmin. Puheen kaikuva sorina täyttää tilan ja taustalla välkkyy televisiokuvaa. Hälinän keskellä täyttyy olla tarkkana, että kuulee keskustelukumppanin puheen.
Haapajärveltä kolme vuotta sitten Jyväskylään muuttanut Henna Haaralan valtoimenaan leviävät hiukset kehystävät kasvoilla viipyvän iloisen hymyn.
Vielä muutama vuosi sitten asiat olivat toisin, hän liikkui pyörätuolilla ja parhaimpina hetkinä sauvojen avulla.

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...