Uutiset

Kunnat neuvottelevat Pyhäjärven Selänne-kuvioista

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) ja valtiovarainministeriä (VM) olivat yksimielisiä siitä, että Pyhäjärven kunnan tulee pysyä peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä 31.12.1019 saakka.
STM antoi kuntayhtymälle ja jäsenkunnille neuvotteluaikaa 15.4.2018 saakka. Neuvotteluissa pitää päästä yksimielisyyteen siitä, että Pyhäjärven kaupunki pysyy kuntayhtymässä ensi vuoden loppuun saakka.
Neuvottelut pidetään Reisjärvellä keskiviikkona 11.4. Neuvotteluihin osallistuvat yhtymähallituksen jäsenet, kuntayhtymän johtaja ja talous- ja henkilöstöjohtaja. Jäsenkunnista on omat nimetyt edustajat.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari


K-Supermarkettiin uusi kauppiaspari

Haapajärveltä lähtöisin olevat Samuli Ahola (30) ja Viola Kantola (27) aloittavat K-Supermarket Haapajärven kauppiaina marraskuun alussa. Samuli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja lisäksi hän on valmistunut K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta keväällä 2018. Molemmilla on kokemusta...

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...