Uutiset
Simaa ja ilmapalloja

Simaa ja ilmapalloja

Haapajärven sosialidemokraatit tarjosivat vappuaattona simaa, munkkeja ja ilmapalloja uudella torilla. Kojulla kävi väkeä heti alusta alkaen jatkuvana virtana, joten tapahtuma oli onnistunut.

-Vapun puheissa tulevat näkymään sote- ja maakuntauudistus, arvioi paikalla ollut rehtori ja kaupunginvaltuutettu Jari Nahkanen. Hän on ehdolla Itämeren komission puheenjohtajaksi.Vastaehdokkaani on puolalainen. Valinta tehdään toukokuun puolivälissä. Toistaiseksi näyttää hyvältä, kertoi Nahkanen.

Ilmapalloja täyttämässä torilla olivat Jouni Brandt ja Reijo Puranen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...