Urheilu
Alavus haki pisteet Pesä-Kiiloilta

Alavus haki pisteet Pesä-Kiiloilta

Pesä-Kiilat-Alavuden Peli-Veikot 0-2 (4-18, 4-10)
Haapajärven Pesä-Kiilojen miesten pesäpallon suomensarjan länsilohkon joukkue kiohtasi kauden avausottelussa Ronkaalassa lohkon ennakkosuosikkeihin kuuluva Alavuden Peli-Veikot, joka haki suurinumeroisen voiton Pesä-Kiiloista.
Alavus aloitti pelin heti tuloksellisesti, sillä joukkue takoi Pesä-Kiilojen takakentän avustuksella kahdessa ensi vuorossa peräti 17 juoksua. Pesä-Kiilojen avausjuoksun toisen tasoittavalla löi Tero Kivelä, joka kotiutti Atte Kuosmasen.
Kolmanteen vuoroon HP-K vaihtoi takakentälle Matti Mikkosen ja Tuukka Sunin paikoille Tero Kivelän ja Jarkko Nummelan. Vaihto oli oikea, mutta olisi pitänyt tehdä aikaisemmin, sillä kolmannessa ja jakson päätösvuoroissa Jari Hiltunen, Atte Ojala, Tero Kivelä löivät juoksut ja Alavus teki kahdessa vuorossa vain yhden juoksun, ja peli tasaantui huomattavasti.

Toisen jakson avausvuorossa Pesä-Kiilat sai Jari Hiltusen ja Tero Kivelän lyönnillä johdon, joka kesti toisen jakson tasoittavalle, jossa APV löi viisi juoksua siirtyen johtoon ja kolmannessa vuorossa lisäsi johdon jo 4-10:een.
Pesä-Kiilojen nuoret Atte Ojala ja Tuukka Suni löivät päätösvuorossa vielä kavennusjuoksut 4-10 päättyneeseen jaksoon. Alavus oli odotetun vahva, sillä Alajärven kanssa farmisopimuksella joukkueessa pelaa lupaavia vahvistuksia. Alavus kehitteli ottelussa peräti 40 kolmostilannetta, kun HP-K sai niitä vain 15.

Pesä-Kiilojen joukkue joutui lähtemään kauteen todella nuorella joukkueella, sillä peräti viisi pelaajaa on vasta c-ikäisiä lupaavia junioreita. Pesä-Kiiloista palkittiin ottelussa ykköspalkinnolla jokerina aloittanut ja kakkoskoppariksi siirtynyt Tero Kivelä 3/0 ja kakkospalkinnolla tehokas ykkösvahti Jari Hiltunen 2/2.
Seuraavalla kierroksella Pesä-Kiilat kohtaa keskiviikkona paikallisvastustaja Kannuksen Uran, joka voitti avauskierroksella Vaasan Mailan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...