Uutiset
Miukeli soitti ja lauloi sydämiin

Miukeli soitti ja lauloi sydämiin

Haapajärvinen Miukeli-yhtye piti vappuna ensimmäisen oman konserttinsa ja valloitti samalla kuulijoiden sydämet. Kansanmusiikista, popista ja muutamasta lastenlaulusta koostunut ohjelmisto osoitti soittajien ja laulajien lahjakkuuden ja kovan harjoittelun.
Yhtyettä luotsaavat Jokilaaksojen musiikkiopistossa opettavat Sanna Ahvenjärvi ja Tapio Lappalainen, joiden lapset Emilia ja Joonatan Lappalainen soittavat yhtyeessä.
Myös Anna Salomaan ja Jennina Salmelan vanhemmat ovat innolla mukana Miukelin toiminnassa. Antaumuksesta kertoo sekin, että äidit Anne Salomaa ja Mervi Salmela olivat yhdessä Sannan kanssa esiintymässä lasten laululeikeissä. ”Naapurin tätien tuliaiset” oli riemastuttava esitys ja sai yleisössä olleet lapset tanssimaan ja leikkimään.

 

Tässä pieni makupala konsertista

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...