Uutiset
Onnea uudet ylioppilaat!

Onnea uudet ylioppilaat!

Haapajärven lukion ylioppilaat
Aho Arto, Eilola Anna-Reetta, Hautakangas Emmi, Heittokangas Jani, Hietala Aino, Honkala Roosa, Hyvärinen Jasmin, Isoniemi Santtu, Jokikuona Liisa, Juusola Jessica, Jääskeläinen Mikael, Kamula Eemil, Karvonen Anni, Karvonen Lauri, Katajamäki Esa, Kilponen Tuomas, Korhonen Laura, Kumpumäki Juho, Kylmäluoma Veli-Matti, Kärkkäinen Kreeta, Laitila Julius, Muhonen Pauliina, Mäkelä Joonas, Nikula Aino, Niskanen Veera, Niskanen Ville, Ollila Kaarle, Peräaho Susanna, Rannanjärvi Sami, Ranta-Korpi Emil, Rautio Oona-Emilia, Romppanen Helka, Saarnio Siru, Salmi Jasmin, Santonen Tiia, Seppälä Mari, Siniketo Pihla, Syrjäniemi Jere, Tiitto Emilia, Turpeinen Dina, Turpeinen Riina, Tuura Ville, Vertanen Valeri, Vilppola Ronja (kaksoistutkinto) ja Åman Riina.

Hellén Joona , Tornion yhteislyseon lukio, Pavloff Hilla, Raudaskylän lukio.

Reisjärven lukion ylioppilaat
Aho Jesse, Hyvönen Jere, Jokela Veera, Jokilehto Petra, Kieränen Mikko, Kiviniitty Jonna, Kolehmainen Veera, Kunelius Jasmin, Leppälä Osku, Mustikkaniemi Jonna, Savela Venla ja Vinkka Elias.

Lisätty yksi nimi 21.5. klo 10.02

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...