Uutiset
Roikolantien risteys päällystetään juhannusviikolla

Roikolantien risteys päällystetään juhannusviikolla

Roikolantien-Isokadun risteys on aiheuttanut runsaasti keskustelua ja herättänyt kiukkua. Risteys kaivettiin auki viime lokakuussa, ja koska talvi painoi päälle se jäi talveksi sepelille.
Tie painui montulle ja sitä pyrittiin marraskuussa parantamaan lanaamalla ennen lumien tuloa. Keväällä risteyksessä oli taas monttuja ja hiekka pöllysi. Terävissä kivissä on tullut myös muutamia rengasrikkoja.

Nyt tien rakentamiseen on saatu urakoitsijat, jotka lupaavat, että tien saadaan kuntoon juhannusviikolla.
– Saimme kiveäjät, jotka aloittavat pian työnsä. Lemminkäinen on puolestaan luvannut, että päällyste saadaan juhannusviikolla, kertoo kaupungin yhdyskuntateknikko Kari Kestikievari.

Hän painottaa, että urakoitsijat ovat antaneet aikataulun, ja kaupunki toivoo, että se myös toteutuu.
Roikolantien risteys korotetaan ja siitä tulee tasa-arvoinen risteys. Myös näkymiä on pyritty parantamaan penkkoja avartamalla. Risteys on ollut vaarallinen, sillä Isokadulta tultaessa Roikolantien liikennettä on vaikea havaita.
Risteyksen korotuksella saadaan ajoneuvojen nopeutta laskemaan ja toivotaan, että se parantaa myös turvallisuutta.

Risteysremontti piti tehdä valmiiksi jo viime kesän, mutta siitä tehty valitus siirsi remontin syksyyn.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa


Olli Romppasen töitä Aasian taidebiennaalissa

Aasian 18. taidebiennaali, maanosan suurin nykytaidetapahtuma on parhaillaan meneillään Bangladeshin pääkaupungissa Dhakassa. Suomea tapahtumassa edustaa mediataiteilija Olli Romppanen (s. 1984), jonka valokuvateoksia nähdään biennaalin päänäyttelyssä. Osa teoksista on kuvattu Haapajärvellä ja...

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...