Urheilu

Tiiton ja K.J. Ståhlbergin tyttöjoukkueet koulufutiksen finaaliturnaukseen

Helle ei hyydyttänyt haapajärvisiä tyttöjä Ronkaalan nurmella tiistaina pelatussa Keski-Pohjanmaan koulujalkapallon välieräturnauksessa. Molemmat isäntäkaupungin tyttöjoukkueet raivasivat tiensä finaalipeleihin. Siellä vastus tuleekin olemaan astetta kovempaa, kun vastaan asettuu Kokkolan ja Pietarsaaren sarjapelaajia vilisevät koulujoukkueet. Pallo on kuitenkin pyöreä, joten peleihin lähdetään ennakkoluulottomasti.

Haapajärven lohkon voitto ratkaistiin käytännössä jo ensimmäisessä ottelussa, kun kaksi lohkon kovinta joukkuetta ottivat mittaa toisistaan. Tiitto johti ensimmäisen puoliajan jälkeen maalein 2-0, mutta K.J. Ståhlberg tuli hyvällä loppurutistuksella maalin päähän. Ottelu päättyi kuitenkin lopuun asti tarkasti puolustaneen Tiiton voittoon maalein 2-1. K.J. Ståhlbergin tytöt pelasivat loput ottelunsa niin terhakasti, että menivät parhaana lohkokakkosen jatkoon 6 pisteellä ja hurjalla maalisuhteella 15-3. Kaikkia joukkueen pelaajia tarvitaan ja jokainen on tärkeä. Erityismaininnan K.J. Ståhlbergiltä ansaitsevat kuitenkin Aada ja Eedla Leppänen sekä Venla Kamula, jotka mahtuisivat kaikkiin alueen tyttöjalkapallojoukkueisiin! Tiitto oli tasainen porukka, mutta erityismaininta voidaan antaa mv. Jemina Lepolalle ja joukkueen kuopukselle Emma Leppäselle, joka ei jätä tilanteita kesken.

Poikien sarjassa ei ollut enää haapajärvisiä joukkueita mukana. Jatkoon meni kannuslainen Takalo-Raasakka I.

Tuloksia:
Tytöt:
Tiitto – K.J Ståhlberg 2-1
Päivärinta – Takalo-Raasakka 0-0
Takalo-Raasakka – Tiitto 0-2
K.J. Ståhlberg – Päivärinta 8-0
K.J. Ståhlberg – Takalo-Raasakka 6-1
Tiitto – Päivärinta 8-0

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...