Urheilu
Ura pyöritti helposti voiton Pesä-Kiiloista

Ura pyöritti helposti voiton Pesä-Kiiloista

Pesä-Kiilat-Kannuksen Ura 0-2 (1-10, 0-8)
Haapajärven Pesä-Kiilojen kauden toinen miesten suomensarjan pesäpallo-ottelu Ronkaalassa ei tuottanut avauspisteitä, kun joukkue kohtasi paikallisvastustaja Kannuksen Uran. Uran sisäpeli kulki laajalla rintamalla ja joukkueella ei ollut missään vaiheessa vaikeuksia ottaa suurinumeroista voittoa heikkoa sisäpeliä ja epävarmaa ulkopeliä esittäneestä kotijoukkueesta.
Ura tehtaili heti avausvuorossa kolme juoksua ja tasoittavalla Pesä-Kiilojen sai ottelun ainoan juoksun Tero Kivelän kotiuttaessa nopean Joona Kinnusen.
Uran joukkue jatkoi tehokasta lyöntipeliään ja Pesä-Kiilojen ulkokenttä ei mahtanut hyville lyönneille mitään, vaan Ura eteni suurinumeroiseen jaksovoittoon. Pesä-Kiilojen sisäpelissä nähtiin turhan paljon koppilyöntejä, joilla ei tilanteita syntynyt.
Toisella jaksolla pelin kulku eteni Uran tahdissa, sillä Pesä-Kiilat ei onnistunut kertaakaan kotiutuksissa, Pesä-Kiilat sai ottelussa vain seitsemän kolmostilannetta, kun Uralle niitä kertyi peräti 32. Jos ottelu ei tarjonnut yleisölle paljoa, niin ottelun tuomaritoimintakin oli heikkoa.
Sarja alku on nuorella Pesä-Kiiloien joukkueella ollut vaikea, sillä kahdessa ottelussa joukkue on lyönyt vain 9 juoksua, kun joukkue on antanut niitä peräti 49.
Seuraavalla kierroksella Pesä-Kiilat kohtaa 30.5 Saarikentällä Vimpelin Vedon kakkosjoukkueen.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...