Uutiset

Lippujuhlapäivän ylennykset Haapajärvellä

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ylentänyt 4.6.2018 reservin upseerin Jari Heikki Marjakankaan yliluutnantiksi.
Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluetoimiston päällikkö on ylentänyt reservin aliupseeristoon ja miehistöön kuuluvan Lauri Herman Aleksanter Tikkasen kersantiksi 4.6.2018.

Tasavallan presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari, on päättänyt antaa 4.6.2018 ansioituneille Suomen kansalaisille seuraavat kunniamerkit.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein saivat Pieksämäki, Juha Asko Matias, varastonhoitaja, Pulkkinen, Aaro Ilmari, varastonhoitaja, Saari, Pasi Petri, työntarkastaja ja Tiitto, Matti, varastonhoitaja.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin saivat Mattila, Ari Kalevi, lataamotyöntekijä, Perkkiö, Taisto Ilmari, varastonhoitaja, Ruhala ja Markku Tapio, lataamotyöntekijä.
Suomen Valkoisen Ruusun mitalin saivat Jaakonaho, Marko-Petri, lataamotyöntekijä ja Lehtonen, Jaakko Vihtori, varastomies.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...