Uutiset

Poliisin lupapalveluiden aukiolot muuttuvat kesän ajaksi

Poliisin lupapalveluiden aukioloajoissa on kesällä muutoksia. Haapajärvellä, Kuhmossa, Pudasjärvellä ja Suomussalmella aukioloajat hieman lyhenevät .

Koko kesän ajan suljettuina ovat lupapalvelut Haapaveden, Kalajoen, Muhoksen ja Taivalkosken poliisiasemilla sekä Vaalan yhteispalvelupisteessä ja Puolangan palvelupisteessä.

Kajaanissa, Kuusamossa, Oulussa, Raahessa ja Ylivieskassa aukioloajat ovat samat kuin talvellakin.

Juhannusaattona pe 22.6. ovat kaikki poliisin asiakaspalvelupisteet suljettuna lukuun ottamatta Oulun poliisin palvelupäivystystä.

Haapajärven lupapalvelut ovat avoinna 1.6.-31.8. välisellä ajalla maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9-11 ja klo 13-15, keskiviikkoisin lupapalvelu on suljettu.

Asetarkastuksia tehdään Haapajärvellä keskiviikkoisin klo 12-16 poliisin palvelupäivystyksen yhteydessä. Asetarkastuksia varten ei tarvitse varata aikaa.

Poliisin palvelupäivystys on avoinna Haapajärvellä tiistaisin ja perjantaisin klo 9-15 puh. 0295 464 265.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis


Koirapuisto on viimeistä silausta vaille valmis

Haapajärvelle on pitkään toivottu koirapuistoa, ja nyt koiraihmisten toive on toteutunut. Kesän aikana Ouluntien varrelle Venlankadun kulmaukseen on noussut iso verkkoaidalla aidattu alue. Koirapuisto on jaettu aidoilla kahteen alueeseen. Vasemmanpuoleisessa voivat telmiä pienet koirat ja...