Urheilu

Stipendejä Keski-Pohjanmaan hiihtäjille

Keski-Pohjanmaan Hiihto ry luovutti kevätkokouksessaan muistamisia ja stipendejä.

Matin Malja (Keski-Pohjanmaan parhaalle hiihtäjälle): Heikki Korpela, Pyhäjärven Pohti

Nuorten Malja (parhaalle nuorelle hiihtäjälle): Joni Mäki, Pyhäjärven Pohti

Hopeasompa Malja (parhaalle Hopeasompa-hiihtäjälle): Peppi Leppälä, Reisjärven Pilke

Kuisman pytyt (”symppis” piirin valmennettava tyttö ja poika): Peppi Leppälä ja Valtteri Leskelä.

Paavo M. Petäjän stipendit: Anna-Kaisa Saari, Ylivieskan Kuula ja Aapo Taipale, Vetelin Urheilijat. Tänä vuonna jaettiin poikkeuksellisesti kaksi Paavo M. Petäjän stipendiä, sillä hän lahjoitti Veikkauksen lahjoittaman Jokeri-palkinnon, jonka hän sai Keski-Pohjanmaan Urheilugaalassa Elämänura-palkinnon yhteydessä, jaettavaksi stipendinä keskipohjalaiselle nuorelle hiihtäjälle.

Aikuisurheilijoiden SM- ja MM-kisoissa menestyksekkäästi hiihtäneet Elina Mäkitalo, Jari Kalliokoski, Helli Similä ja Kuisma Taipale palkittiin pokaalein.

SM-menestyksen johdosta stipendin saivat Heikki Korpela, Joni Mäki, Anna-Kaisa Saari, Aapo Taipale, Miska Poikkimäki, Tiia Olkkonen, Peppi Leppälä, Miikka Kinnunen ja Markus Järvenpää.

Lisäksi kevätkokouksessa palkittiin Keski-Pohjanmaa cupin kolme parasta seuraa sekä henkilökohtaisesti kunkin sarjan kolme parasta hiihtäjää. Sarjojen voittajat saivat Maitokolmion lahjoittamat stipendit.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...