Uutiset
Melodista lähiruokaa kesämaisemassa

Melodista lähiruokaa kesämaisemassa

Mikäs sen ihanampi kesäidylli kuin levitetty piknikviltti jokirantamaisemassa elävän musiikin soidessa taustalla. Lauantaina haavekuvasta tuli totta, kun Kontrojen suvun omistuksessa olevalle tontille, Väärinjoen möksälle, oli toivotettu tervetulleeksi koko kansa. Joen virratessa takana kirkkaana ihmiset asettuvat istuskelemaan kirkkaan vihreälle nurmikolle ja katselemaan hirsirakennuksen terassilla esiintyviä muusikoita. Monilta löytyvät omat eväät kylmälaukusta, mutta Karjalahden kyläyhdistyksen kojultakin löytyy mahan täytettä.

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...