Uutiset
Naperoleiri vilkastutti kaupankäyntiä

Naperoleiri vilkastutti kaupankäyntiä

Kesä harvemmin saa ihmiset kauppoihin tyhjentämään hyllyjä ja tekemään löytöjä, mutta naperoleiri toi viime viikolla paikkakunnalle niin paljon porukkaa, että liikkeiden tarjonnat menivät kuin kuumille kiville. Myös helteisellä säällä oli sormensa pelissä mukana.

– Juotavat, erityisesti vissyt ja kivennäisvedet, sekä jäätelöt menivät kaupaksi äärimmäisen hyvin. Vaikka juomien valmistajilla oli kiireitä valmistuksessa ja vesistä tuli valtakunnallinen pula, meillä riitti tavara hyvin ja koko ajan oli tarjolla ainakin jonkunlaista juomista tai syömistä, K-Supermarketin Antti Joensuu kertoo.

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...