Urheilu

Roope Tiala voittoon Frisbeegolfcupin I osakilpailussa

 

Suomenselän Frisbeegolfcupin ensimmäinen osakilpailu heitettiin viime viikolla Sievin Maasydämellä. Järjestäjinä toimivat Reijo Latvalan Maasydänjärven talkootiimin lisäksi Maaselän Latu ry .

Kaikille avoimeen leikkihenkiseen kisaan osallistui kaikkiaan 26 heittäjää. Kauimmaiset osanottajat saapuivat Etelä-Pohjanmaalta saakka. Lakeuksilta saapunut Harri Tuohimaan, Pentti Pitkärannan, Markku Uusivirran, Veikka Ylipelkosen ja Niko Rantavuoren tiimi kertoi kiertäneensä päivän aikana myös alueemme muita ratoja ja päättivät päivän päätteeksi hurauttaa kisailemaan myös Mielensäpahoittajan radalle.

Rata sai osallistujilta hyvää palautetta vielä seuraavanakin päivänä, Reijo Latvala kertoo.
– Maasydämen alue on siisti ja luonto puoleensa vetävä ja rataa kierrellessä saa kunnon kohenemisen lisäksi hyvän mielen. Lisäksi saimme myös arvokkaita kehittämisideoita.

Päivän parhaasta tuloksesta tiukassa kisassa vastasi Lestijärvinen Roope Tiala, joka kiersi radan alittamalla ihannetuloksen 9 heitolla. Toiseksi sijoittui Markku Ranta-Ylitalo -8 alle ihannetuloksen ja kolmanneksi Tommi Ala-Korpi Reisjärveltä tuloksella -7.

– Roope Tiala heitti samalla radan uuden virallisen rataennätyksen ja Lauri Paalavuo Reisjärveltä pitää hallussaan ainoata ”hole in one” heittoa, eli on heittänyt yhdellä ainoalla heitolla aloituspaikalta suoraan koriin kymmenien metrien päästä, Reijo jatkaa.

Kaikki osallistujat saivat yhden arvan pääpalkinnon 200 euron ostokortin arvontaan Haapajärven urheiluliikkeeseen. Lisää arpoja on mahdollista saada osallistumalla ke 28.7. Reisjärven Petäjämäen osakilpailuun ja to 2.8 Haapajärven Haagan radan osakilpailuun.

 

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...