Uutiset
Tuunattuja kaaroja ja menevää musiikkia

Tuunattuja kaaroja ja menevää musiikkia

Juuri pestyjä ja vahattuja autoja, rentoa kesäfiilistelyä ystävien kanssa ja koko Ronkaalan alueella pauhaavaa basson jytinää – siitä on jokavuotinen Hpj Cruising tehty. Tänä vuonna esittelyrivit täyttyivät kirkkaan oransseista, keltaisista ja punaisista menopeleistä, mutta oli silmäniloa tuomassa myös säihkyvän valkoiset ja tyylikkään virtaviivaiset mustat tuning-autot. Monille autojen omistajille tuning-tapahtumissa kiertäminen on rakas harrastus.

Palkitut autojen omistajat.

– Olen kiertänyt tapahtumia kymmenkunta vuotta, ja on niitä tullut itsekin järjestettyä. En tiedä, miten innostuin harrastamaan, mutta jotenkin kiinnostuskärpänen vain iski, oululainen Tuomo Kotajärvi toteaa.

Haapajärven tapahtumassa Kotajärvi on käynyt useampana vuonna, ja tänä vuonna hän toi näytille pari vuotta sitten hankkimansa auton, jota hän toisen autonsa ohella ajaa tyytyväisin mielin. Kiiltävä ajokki vaatii ylläpitoa, mutta Kotajärven mukaan pesu ja vahaus riittävät.

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...