Urheilu
HP-K:n B-tytöillä voittoputki

HP-K:n B-tytöillä voittoputki

Pesä-Kiilat-Muhos 2-1s (5-4, 7-8, 1-0)
Pesä-Kiilat järjesti kotiyleisölleen todellisen jännitysottelun kauden viimeisessä kotiottelussaan Tyttöjen superpesiksen alemmassa loppusarjassa kohdatessaan Muhoksen Pallo-Salamat.
Avausjaksolla Muhos aloitti vauhdilla siirtyen jo 0-4 johtoon, mutta tämän jälkeen Pesä-kiilat aloitti kirin ja jännittävien vaiheiden jälkeen HP-K nousi päätösvuorossa 5-4 johtoon ja Muhos ei pystynyt enää estämään kotijoukkueen jaksovoittoa.
Toinen jakso alkoi HP-K:n hallinnalla, mutta 5-0 johto ei pitänyt ja Muhos nousi ensi tasoihin ja siirtyi 5-8 johtoon. HP-K:lla oli mahdollisuus nousta, mutta vain kaksi juoksua ei riittänyt.
Voittoa lähdettiin hakemaan supervuorossa, jossa Muhos ei pystynyt juoksua tekemään. HP-K:n Kiia Jauhiaisen onnistui kotiuttaa Camilla Lappalainen, joka toi voittoon tarvittavan juoksun.
HP-K I-p ykkösvahti Aino Pollari 1+1/4, 2-p kakkosvahti Anna-Greetta Hietala 2/0.

Ylihärmä-Pesä-Kiilat 0-2 (1-8, 2-3)
Pesä-Kiilojen tyttöjen superpesiksen alemman loppusarjan viimeinen peli Ylihärmässä sujui voitokkaasti, sillä avausjaksolla joukkue löi selvän 1-8 voiton kahdella neljän juoksun vuorolla ja kotijoukkue sai ainoan juoksun vapaalla.
Toisella jaksolla HP-K löi kolme juoksu kolmessa vuorossa jotka riittivät jaksovoittoon, vaikka YPJ saikin päätösvuorossa kaksi kavennusjuoksua. Pekä-Kiilojen ykköspalkittu oli lukkari Riina Kuisma, joka löi ja toi kaksi juoksua. Kakksopalkinnon pokkasi ykkösvahti Aino Pollari. Jokeri Iida Savusalo oli tehokas kotiuttaja kolmella lyödyllä juoksulla.

KUVA: HP-K:n Ronja Hjelm löi ja toi juoksun voittoisassa Muhos -ottelussa.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...


Viikonlopun tulossatoa


Viikonlopun tulossatoa

Suunnistus Iltarastit (Yö) Sievi 31.8. A-rata 5 km : 1) Toni Alasuvanto KJ 26.02…4) Teemu Vedenpää Rastiimi 31.19…12) Johanna Tiitto Rastiimi 39.57 13) Katariina Tiitto Rastiimi 40.41. B-rata 3.2 km: 1) Antti Kangas HU 23.15…15) Alena Ryda Rastiimi 1.00,55 15) Eila Tiitto Rastiimi...