Urheilu

Vaasan vuoro ottaa pisteet Pesä-Kiiloilta

Pesä-Kiilat-Vaasa 0-2 (1-3, 1-16)
Pesä-Kiilojen miesten kauden viimeinen kotiottelu miesten suomensarjassa noudatteli kauden muitakin pelejä, sillä vierailija Vaasan Maila nousi tiukan avausjakson jälkeen selvään voittoon.
Avausjaksolla Pesä-Kiilat johti kolmannen vuoron alussa 1-0 Atte Ojalan lyönnillä, mutta Vaasa löi tasoittavallaan kolme juoksua, jotka riittivät niukkaan jaksovoittoon. Toisella jaksolla Vaasa pommitti Pesä-Kiilojen ulkokenttää todella tuloksellisesti ja Pesä-kiilat sai vain yhden vaivaisen juoksun Marko Flinkin lyönnillä.
Pesä-Kiilojen ykköspalkittu oli lukkari Joona Laakkonen ja kakkospalkittu kolmospolttaja Marko Flink. Pesä-Kiilojen kausi päättyy tulevana keskiviikkona Vetelissä. Joukkue tulee putoamaan maakuntasarjaan.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa


SC Lääderi ahkeroi 4. divarissa

Haapajärvinen salibandyseura SC Lääderi perustettiin viime vuonna ja se lähti avauskaudellaan pelaamaan salibandyn 5.divivioonassa. Kausi meni joukkueelta pelillisesti hyvin, sillä joukkue saavutti sarjakaudella 12 voittoa, yhden tasapelin ja kaksi tappiota. Tämä tiesi heti lohkon ykköstilaa ja...

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa


Tero Seppälälle rullaten SM-kultaa

Haapajärven Kiilojen Tero Seppoälä voitti rulla-ampumahihdon pikakilpailun SM-kultaa Imatralla käydyissä kisoissa. Seppälä voitti toiseksi tulleen Olli Hiidensalon 30 sekunnin erolla. Lauantain yhteislähtökisassa Tero Seppälä oli viides ja kisan voitti Lahden Olli Hiidensalo. M normaalimatka...


Iltarastit 18.9.


Iltarastit 18.9.

Iltarastit Haapajärvellä A-rata 5.5 km (16): 1) Sauli Päivärinta NiS 39.25…6) Petteri Arovainio Rastiimi 47.36…9) Robert Hyvönen Rastiimi 50.04…12) Tero Kokkoniemi Rastiimi 1.03,40. B-rata 4.3 km (23): 1) Simo Jutila YK 38.20…6) Jorma Koirikivi Rastiim i 47.25…10) Päivi Lassila Rastiimi...