Uutiset
Elämää sateenkaaren sävyissä

Elämää sateenkaaren sävyissä

Kun Pekka Saukkonen asteli esiintymislavalle viiden muun tiukkaan nahkaan ja koppalakkiin pukeutuneen miehen kanssa, tunnelma oli sähköinen. Suomen ensimmäinen homobändi Villit pippelit lauloi homoikoni Tom of Finlandista ja tanssi eroottisesti Village Peoplen tyyliin. Ja eturivin kiljuvat pikkutytöt huusivat yhteen ääneen: ”Pippelit!”
– Se oli yksi elämäni kummallisimpia iltoja. Olimme päässet bändin kanssa Jyrki Hit Challenge -musiikkikilpailuun vuonna 1999 yhdessä Tiktakin kanssa. Tiktak sen voiton vei, mutta se esiintyminen jäi mieleeni ikuisesti. Harvoin meillä oli ihan tuollainen yleisö, Pekka nauraa.

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...