Uutiset

Tahtokodit yhdistyy osaksi Familaria

Familar Oy on ostanut 1.9.2018 toteutetussa kaupassa koko Tahtokodit Oy:n ja sen tytäryhtiöiden osakekannan.
Tahtokodit on helmikuussa 2017 muodostettu lastensuojelupalveluiden tuottaja, johon kuuluvat Sosiaalipalvelut Leenala Haapajärvellä, Simikaari Ylivieskassa, Jussin kodit Oulussa ja Sosiaalipalvelut Jussila Alavieskassa.
Tahtokotien ydinosaamisaluetta ovat eritasoiset lastensuojelun laitospalvelut, mutta yhtiö tuottaa myös avohuollon palveluita. Tahtokodeilla työskentelee noin 70 työntekijän suuruinen moniammatillinen henkilökunta.
Osakekauppa ei vaikuta Tahtokotien henkilöstöön eikä asiakkaisiin. Koko henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä mukaan lukien yrittäjinä toimineet Petri Huhtala ja Janne Pohjola.
– Tahtokotien mukaan tulon myötä Familar pystyy tarjoamaan entistä monipuolisempia lastensuojelupalveluita myös Pohjois-Pohjanmaalla, jossa meillä on aiemmin ollut ainoastaan Leivokoti Muhoksella, toteaa Familarin toimitusjohtaja Harri Pomell.
– Tavoitteenamme on jatkossa kehittää ja laajentaa palveluvalikoimaa yhdessä Tahtokotien entisten yrittäjien ja henkilöstön kanssa, Pomell jatkaa.
– Kaksi eteenpäin pyrkivää toimijaa löysi toisensa. Yhdessä pystymme paremmin vastaamaan alati muuttuvan toimintaympäristön haasteisiin ja turvaamaan laadukkaiden lastensuojelupalveluiden saatavuuden myös Pohjois-Pohjanmaan alueella, toteaa Tahtokotien perustaja Petri Huhtala.
Tahtokotien toinen perustaja Janne Pohjola kommentoi yritysjärjestelyä seuraavasti.
– Yrityksen kasvettua nykyiseen kokoluokkaan, oli luontevaa liittyä osaksi valtakunnallisen toimijan verkostoa. Olemme tyytyväisiä päästessämme osaksi Familarin laadukkaita ja monipuolisia lastensuojelupalveluita.

Kirjoita kommentti

Lisää luettavaa

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä


Isotalus pelaa pesistä Sveitsissä

Kari Isotalus vastaa puhelimeen Sveitsin Zumikonista, Zürichin kupeesta. Tunnelmat ovat aurinkoiset niin kelien kuin mielen osalta. Sveitsissä nautitaan loppukesän +27 asteen lämmöstä ja edessä on finaaliviikonloppu (22.-23.9.) maan pesäpallomestaruusturnauksessa. Sitä Isotalus odottaa jälleen...


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...