Uutiset
Veteraanien avustajatoiminta loppuu

Veteraanien avustajatoiminta loppuu

Veteraaniavustaja Hadassah (Hada) Clee on laittanut kahvikeittimen porisemaan Irja Kiviniemen kodikkaassa keittiössä. Naiset istuvat juttelemassa ja miettivät turvarannekkeen hankkimista Irjalle.
– Kaaduin äskettäin ja meni puolitoistatuntia ennen kuin pääsin ylös. Se turvaranneke voisi olla hyvä. Naisia huolestuttaa myös se, että veteraanien avustajatoiminta loppuu vuoden lopussa koko Keski-Pohjanmaan piirin alueella. Lopettamisesta on päättänyt piirihallitus 27.8.

Lisää luettavaa


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä


Seurakuntavaaleissa neljä listaa Haapajärvellä

Syksyn seurakuntavaaleihin asettautuu Haapajärvellä ehdokkaita neljästä valitsijayhdistyksestä. Nykyisen kirkkovaltuuston ryhmien paikkajaon mukaisessa suuruusjärjestyksessä ehdokkaat ovat: Uusi Viini –ehdokaslista: Aino Eronen, Tiina Järvenpää, Katja Koistila, Timo Koskela, Erkki Leppälä...

Piia aloitti Ärräkauppiaana

Piia aloitti Ärräkauppiaana


Piia aloitti Ärräkauppiaana

Haapajärven R-kioskin uutena kauppiaana aloitti maanantaina Piia Gûnes. Hän on kotoisin Sievistä ja asunut Haapajärvellä 12 vuotta. Hän on aiemmin pitänyt turkkilaislähtöisen miehensä Sakir Gûnesin kanssa ruokaravintoloita Haapajärvellä ja Nivalassa sekä Sievissä. Nyt ravintola on vain Sievissä...


Mies kuoli rivitalon palossa


Mies kuoli rivitalon palossa

Haapajärven Hallakankaantiellä syttyi asuntopalo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rivitalon päätyhuoneistossa olleen tulipalon sammutustöissä asunnosta löytyi keski-ikäinen vainaja, joka on paikkakuntalainen mies. Tuli oli palanut perusteellisimmin makuuhuoneen sängyn luona. Poliisi...